Canoski_1 30+6 hamileyim bazen elim ayağım bosalıyor tatlı yiyesim geliyor öğle yemeği de yesem sizde de böyle oluyor mu acaba bunu nasıl bastırabilirim?
Kajuali Canoski_1 kan şekeriniz ne durumda baktırdiniz mi acaba ben öyle durumlarda önce bol su içiyorum eğer geçmezse dondurma ya da meyve öneririm
Deleted33000 etkafa hurma doğumu başlatıyor diyorlar ben korkudan yiyemiyorum bende de anı tatlı isteği geliyor ekmeğe çikolata sürüp yiyorum
Canoski_1 etkafa olabilir aslında şeker değerlerimde genel olarak bir dengesizlik var yüklemede sadece 1 degerm yüksek çıkmıştı yediklerine dikkat et dediler ekstra bişey denilmedi, birde 3-4 adet bu etinin proteinli bisküvisini yedim çok zararı olur mu ki ya
etkafa Deleted33000 bir tane den biley olmaz kız ben sordum öyle dedi ben başından beri hurma yedim bebeğim yine de 42 haftaya kadar doğmadı 😂😂😂
Canoski_1 Deleted33000 benimde ani geliyor yemek yemişim 1 saat önce misal sonrasında istek geliyor 🥹
Deleted33000 etkafa e niye doğuma yakın hurma öneriyorlar ki üçüncü çocuk ama sanki ilk çocuk herşeyi unutmuşum yaa of
Deleted33000 Canoski_1 o isteğin acliklla alakası yokki ama o tatlıyı yemezsen olmuyor dimi bende mutfakta tüm turluyorum😅😅😅
Canoski_1 Kajuali rutin kontrollerimde kan alıyor doktorum 6 mayısta gittiğimde ancak belli olur ara ara gelip gidiyor