bereninannesi__ Kızlar 1 saattir adet olacakmışım gibi karnım kasılıyor daha 29. Haftadayım. Ne yapayım doktora gitmeli miyim. İlk defa bunu yaşıyorum
Deleted33000 bereninannesi__ biraz biseyler ye uzaninca geçmiyorsa git doktora ihmal etmeye gelmez canım bende 29+4 üm bugün bı odayı temizlik yaptım ağır işleri eşim yaomasina rağmen göbek deliğinin orası ağrıdı kalan işleri bıraktım uzandım öyle
bereninannesi__ Deleted33000 bende temizlik yaptım ama ağır değil gerçi başlarken hafif gıdıklanıyordu şuan sancıya çevirdi ama bebek hareket ediyor. Eşimi bekliyorum gitmek için 🥲
Deleted33000 bereninannesi__ eşin gelene kadar uzan dinlen bakalım gidip gelince haber ver bana da merak ettim şimdi
bereninannesi__ Deleted33000 yeni geldim eve. Nst bağladılar biraz sancı çıktı. Açılma yok. İdrar tahlili falan aldılar ama sorun görünmüyor dedi doktor çok şükür 🥹
bereninannesi__ babyloving bilmiyorum kağıdı görmedim doktor öyle söyledi 🥹 endişe edilecek bir şey yok dedi ama. Kendini yorma dinlen dedi
Nursima2709 bereninannesi__ 31 haftayim ve ikiz benimde şuan ayni adet sancısı gibi sancım var bacaklarıma vuruyor sabah kontrolüm vardı bı sıkıntı yoktu ama bu neyin nesi anlamadım 🥺