Viyanaraf Cihanpol zeki doğan takipliyim ama memnun değilim o yüzden doktor değiştirmeyi düşünüyorum ipekyol hastenesi dr.ahmet tarhana gidip memnun kalan var
Bbydust Viyanaraf ben de maalesef zeki hocadan memnun kalmadım ağrıyla gittiğimde rahim temiz dedi ama sonra emin hocaya gittim cihazı çok daha iyi olduğu için kistimi farketti. Bahsettiğiniz diğer doktorla ilgili tecrübem yok ama Emin Ayağ’dan şimdilik memnun kaldım öneririm
Eyylemm Viyanaraf 4 sene once mehmet emin ayağa gıdıyordum ozel klınıgı var harıka bır doktor cokta ılgılı bol bol zaman ayırıyor kesınlıkle tavsıye ederım hıcte pısman olmazsın
zeyneppfdnn Viyanaraf cihanpolde enes bil doktora gidiyodum şimdi ipekyolu hastanesinde çalışıyomuş ben memnundum açıkçası isterseniz siz de bi bakın
Viyanaraf Bbydust emin beyin özel bi kliniği var diye biliyorum muayene ücreti ne kadar acaba herkes övüyor burda çok eski bir doktor
Bbydust Muayene ücreti 1750 tl, 15 gün içinde gidince onun da kontrolü ücretsiz oluyor. Ama değiyor bence uzun uzun ilgileniyor
Viyanaraf Bbydust teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için olmasa oraya giderim zaten 2 dakikalık muayene için 1000 ₺ veriyoruz ve hiç tatmin olmuyoruz
Viyanaraf Sevgilimmmmmmm kızıltepe devletede gidiyordum emre eserliye ama sıra bulmak pek mümkün değil maalesef
Sevgilimmmmmmm Viyanaraf 16 gün sonra atılım gülçiçek e randevum var. Devlette atılım iyi diyorlar. Dün tam 10 da tüm randevular vardı emre hoca da vardı. Bu sabah 10 da kontrol edin bulacaksınız
Viyanaraf Sevgilimmmmmmm öyle mi normalde takep oluşturmuştum ama bildirim gelmedi sabah 9 da tesadüfen girdiğimde atılım hocanın açık olduğunu görüp altım
Viyanaraf zeyneppfdnn benim bi kaç tanıdığım onun hastasıydı hiç memnun kalmadıklarını söylediler normal doğumu desteklemediğini söylediler
Eyylemm Bbydust ben dogumu onda yapmadım ızmırde yaptım ama normal dogum ıcın uygunsa tabıkı normal yaptırıyo ama genel olarak paylasımlarında sezeryanı goruyorum ıstersenız ınstagramdan takıp edeblırsınız