Sibelylmz Karamelek ben bir zat gören biri olarak hiç bir şekilde hiç bir bölümünü önermem.oranin hepsi unvrt öğrencileri pretisyen hekimler ilgi zaten yok soru sorsan hocam bilir diye cevap alırsın .
MerveTaer Karamelek canım Marmara’da içerde proflara ücretli muayene olabilirsin ben de üniversite hastanesine gidiyorum Ankara’da asistanlara değil profa muayene oluyorum oradaki sekreterliğe sor
Karamelek Sibelylmz hadi ya 😞 ben kalp hastasıyım ve araştırma hastanesinde doğum yapmak zorundayım 5 yıl önce oglumu İzmit umuttepede dogurdum orası çok güzeldi mennun da kaldım ama şimdi ist yaşıyoruz ve burda bi hastane bulmam lazım kafam iyice karıştı.
Karamelek Sibelylmz iyide ordada gebe takibi yokki sadece doğum var önceden kayıt olman lazım dedi dr daha 15 haftaligim napcami şaşırdım valla😞
Sibelylmz Ozaman mecbur olarak Marmara kalıyor yani başka öyle eğitim araştırmada takip eden neresi var bilgim yok.
MerveTaer Karamelek Sayrkann sekreterlik size daha iyi verir fakat buradaki hastane 9 haftadan sonra gebeliklerde almıyor