seydabal_60 Kızlar yürüyüş yaparken yada evde iş yaparken ayakta durunca karnım taş gibi oluyor yatınca geçiyor sol tarafa toplanıyor bu neden acaba erken doğum riski yaratır mı
annim_803 seydabal_60 kasılma o bende 14. Haftadan beri var şuanda 32. Haftadayim yorulunca yada ayakta fazla kalınca oluyor bugün sancı da oluyor arada normal heralde
FtmaGlr seydabal_60 Ben de gün içinde çok oluyor, eşimle her sabah rutin yürüyüş yapıyoruz o zamanda aynı şekilde 2-3 kez oluyor ve yürümeme engel oluyor, tuvaletim geliyormuş gibi hissediyorum 🤭
Pinnar7 Devranmom benim de kontrolüm 32 de mutlaka söylemeli miyim nst diye, doktor bakar mı zaten? Çünkü aşırı kasılmam var karnımı sürekli büzüyorlar gibi
Devranmom Pinnar7 valla ben demedin hiç karnım böyle sert oluyor kendisi nst yaptı ama siz diyin kasılma çok oluyor
Elmasekeri1 seydabal_60 sertleşme ve kasik ağrısı oluyor demiştim doktora fazla kasılma sertleşme istemeyiz günde 4-5 kere oluyorsa gel demişti.. fazla ayakta kalmak fazla aç kalmak sık cinsel ilişki felan arttırır bunlara dikkat et ve dar giyme önerileri olmuştu
Efulimz seydabal_60 bağlar canım sende ağrı olmaması sancı çıkmaması anlamına gelmez mutlaka kontrol eder doktorunuz
rrreeettt bende 27 haftadayım çok sık sertleşme yaşıyorum günde 7-8 kere oluyor bugün kontrole gittiğimde suyu fazla ve bebek iri çıktı karnımda çok büyük zaten dr diyet verdi ama sertleşmelerin riski var mı acaba
Miran83 32 ye girdim bnde nst ye girdim sancı yok ama ultrasona girerken kasılmalarim oldu progestan kullan dedi iğne iki defa çok korkuyorum belim çok ağrı oluyor İnşallah erkenden gelmez 🥹