yesildeniz_ GezenTavuk_2 bence yumurtlama devam ediyor. Yumurtlamadan sonraki gün böyleydi benimde. Çatlama akıntısını daha bugün gördüm. Bıkmadıysan drğerlendirmeye devam et 😊
GezenTavuk_2 yesildeniz_ valla bıkmak değil de eşim zaten mesaide çalışıyor 10 da geliyor dün çok yorgundu zor ikna ettim adam yorgun kaç gün üst üste falan zaten sperm 2-3 gün yaşıyor yarın değerlendiririm bir daha sonra keyfi artık valla tutarsa tutar
GezenTavuk_2 Ask45 Dün değerlendirdim vallahi bugün ekstra yapmamın imkanı yok eşim mesaide zaten yorgun argın geliyor zar zor ikna ettim dünde
GezenTavuk_2 yesildeniz_ Aynen öyle olacağım varsa Allah da nasibimize yazmışsa bundan sonrası her türlü olur diyorum Bir de bu akşam tekrar yapıyor musun hepiniz beni bir olur döversiniz 🤣🤣
yesildeniz_ GezenTavuk_2 😂😂😂 ben bugün son kez yaptım bıktım valla yumurtlama oldu olacak çatladı çatlayacak derken her gün her gün 🤭
GezenTavuk_2 yesildeniz_ cidden öyle ya ben bugün yapmayı düşünmüyorum açıkçası ama belki %1 ihtimal olursa olabilir ama yoksa düşünmüyorum
GezenTavuk_2 Ay kızçeler ben tekrar ovulasyon testi yaptım siliklesmis gibi ama resim yükleyemiyorum hata veriyor.🙄
GezenTavuk_2 GezenTavuk_2 @Cimcime30 @Ask45 @ppmerlina @Eslem2112 la resim yükleyemiyorum hata veriyor instasi olan yokmudur 😂