yesildeniz_ GezenTavuk_2 burda bi arkadaşın bu kadar bile olmamıştı koyuluğu hamile kalmıştı. Nasip bu işler biraz da
GezenTavuk_2 yesildeniz_ kesinlikle öyle herşey nasip inşallah bu ay güzel haber alırız inşallah ben bugün mutlaka değerlendireceğim sen peki?
GezenTavuk_2 ppmerlina kesinlikle öyle zaten bünye olarak da 2 den fazlasını kaldıramaz hem kendime hem diğer çocuklara haksızlık yapmış olurum
yesildeniz_ GezenTavuk_2 ben dün ve bugünü değerlendirdim. Yarını da değerlendireceğim. Sonrası nasip 🤲🏻 inşallah hamile kalırız
GezenTavuk_2 Eslem2112 deli olma bacım ne 3 ü otur yerinde belanı mi arıyorsun 🤣🤣🤣 ahaha kız şaka bir yana istiyorsan yap
GezenTavuk_2 Kızlar aklıma bir soru takıldı diyelim ki bugün pik gördük yine aynı gün içinde çatlama görmüş olmamız mümkün mü görülür mü? @Cimcime30 @Eslem2112 @etkafa @yesildeniz_ ppmerlina
Esmakeskin Ay rahatladım az önce yaptım su alımına dikkat edip pik olmuş . Demek öğleden sonra oldu sabah 10 da yoktu çünkü @GezenTavuk_2
GezenTavuk_2 Esmakeskin her zaman öğleden sonra yapılan daha sağlıklı kuzum ve 2 saat sıvı alımını kesip sıvı aldığım idrarı yaptıktan sonra yapman daha iyi olur hayırlı olsun benimde bugün pik
Esmakeskin GezenTavuk_2 bilgi için çok teşekkür ederim bilmiyordum ben . Aaaa çok sevindim hadi hayırlı haberlerde veririz inşallah. Ben zaten öğlen değerlendirmiştim iyi oldu 😂
Esmakeskin GezenTavuk_2 valla piki görünce aşırı rahatladım . 2. Kürtajdan sonra ilk ovülasyondu çünkü korktum yumurtlama falan olmayacak diye . Aminnnnn inşallah bizimle olurlar
GezenTavuk_2 yesildeniz_ inşallah kuzum ben Perşembe günü değerlendirdim bugün de değerlendirme yapacağım