Esmakeskin GezenTavuk_2 aslında normal ama ben hep 14 te görürdüm ondan stres oldum sanırım canım senin testler ne durumda
GezenTavuk_2 Esmakeskin Evet stres olmuş olabilirsin cnm valla benim de bir iki güne pik gibi duruyor ama bilmiyorum bende vallahi
GezenTavuk_2 Kızlar adetin 12 günü ovulasyon testim bugün bana pik gibi geldi sizin de yorumlarınızı merak ediyorum @Cimcime30 @Eslem2112 @yesildeniz_ @tarcinnnn24
yesildeniz_ GezenTavuk_2 benim böyle oluyor genelde pik günlerimde. Bu ay ikinci çizgi daha koyu. Lh değeri yükseldikçe daha koyu oluyor ama bu şekilde de yumurtlama gerçekleşiyor
ppmerlina GezenTavuk_2 bence de bu pik yarın da koyu çıkabilir ama zaten üst üste değerlendirmen gerekiyor sperm 48 saat canlı kalıyor yarın silikleşme ihtimaline karşı bugün ilişkiye girin 🤲🏼
GezenTavuk_2 Eslem2112 Yani bence de pek ekstra yarın daha da koyu olursa o günü de değerlendiririm sıkıntı yok 😂
GezenTavuk_2 erikarpuz bu testin koyuluğu bu kadar oluyor kuzum ben bu testi bir ara daha kullanmıştım Ama zaten yarın da yine bunun bir tık koyusu daha olursa yine değerlendiririm çok sağ ol
erikarpuz GezenTavuk_2 bence dün değerlendirdiysen bugün degerlendirme catlamasına sperm kalitesi düşmesin