tarcinnnn24 GezenTavuk_2 17 Temmuz da oldum 9 haftalıktı boş gebelikten 5 haftalıkken söylemişlerdi aslında ama ben sonuna kadar beklemek istedim bir akşam sancıyla hastaneye yatırıldım sabahına mecbur kürtaj oldum 😕
GezenTavuk_2 tarcinnnn24 yaaa bende 2 temmuz da öğrendim 5 temmuzda oldum benim de kal atışı ve gelişimi durduğu için .
tarcinnnn24 GezenTavuk_2 çok üzücü. Ben hala atlatamadım sanırım yeni bir gebelik haberine kadar her aklıma gelince ağlıcam. Gerçi olsa bile unutulmaz ama su serper. Birde ilk kez korunmamıştık hemen tutmuştu ekimden beri korunmuyoruz ama tutmuyo:/
GezenTavuk_2 tarcinnnn24 kafaya takip stres yaptığın için olabilir yada belki vakti vardır senin ilk bebek mi kuzum benim ikinci olacak tabikide acısı çok kötü zor ama evladım için ayakta durmak zorundaydım
GezenTavuk_2 Esmakeskin sen bence yine değerlendir her an pik olacak gibi duruyor hangi marka bu ilk defa görüyorum
tarcinnnn24 GezenTavuk_2 bencede stresten. 1.5 cm bir çikolata kisti oluşmuş kürtaj sonrası ama hiç engel değil dedi doktorlar. Evet ya ilkti. O yüzden boşluğa düşmüş olabilirim
Esmakeskin GezenTavuk_2 gün aşırı değerlendiriyoruz zaten de pik olmasını bekliyorum yani . Normalde 14 te görürdüm ama önceki günler bu kadar koyu olmuyordu ilk defa böyle oldu . 2 kere hamile kaldım ama 2 Sinde de kalbi durdu . Kürtajdan sonraki 2. Adeti de gördüm deneyelim tekrar dedik böyle olunca test günü gelmese de stres oldum . Arti med marka eczaneden aldım
GezenTavuk_2 Esmakeskin anlıyorum geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın genetik test verdiniz mi acaba nedenlerini öğrenmek için belki kan pıhtılaşmanız varsa o yüzden gebelikler ilerlemiyordur Benim de kızımdan sonra iki tane gebeliğim durdu kan pıhtılaşmamı olduğunu öğrendim
Esmakeskin GezenTavuk_2 genetik test verdim rahim filmine varana kadar çekildim . Sorunum var pıhtılaşma ama ben 2. De 4000 lik kullanmama rağmen kaybettim . Dozum düşük gelmiş
Esmakeskin GezenTavuk_2 rabbim kimseye yaşatmasın . En kısa zamanda bende güzel haberler alırım inşallah
yesildeniz_ GezenTavuk_2 yaa koyuluklarına varana kadar aynı ovulasyon testlerimiz😊 benim 14. Günüm bugün. Akşama koyulaşır belki diye akşam tekrar yapacağım. Seninki yarın pik olacak gibi
GezenTavuk_2 Cimcime30 ne zaman baba ne zaman mezara girince mi🤣 la yeter lan 🤣 ben dünü de değerlendirdim bu arada
GezenTavuk_2 Esmakeskin yaaa allah yaşatmasın kimseye çok zor ya şey gibi düşünüyorum aslında kaç geliriz de pıhtılaşma varsa dozunu ona göre ayarlamaları gerekiyor bence ne olursa olsun yüksek bir doz kullanmaları gerekiyor ya kayıplar olmaması için
Adyaliiiii Esmakeskin merhaba, kanda pıhtılaşma için hangi testleri yaptırdınız maalesef bende bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim şimdi tekrar gebelik düşünüyorum ovülasyon takip ediyorum tekrar bir kaybım olamaması için testlerimi yaptırmayı planlıyorum