BuseUnyy Bizim 3ayımız kaldı.Bebek Islak mendilleri şu an indirimde alsam 3ay sonra kuruma olur mu.Trendyolda şu an BabyTurco ıslak mendilleri indirimde haberiniz olsun Almalı mıyım Erkenden alıp sorun yaşayan oldu mu
Sosyalbiri BuseUnyy hiçbir şey olmuyor ters çevirip saklarsanız. Oğlum geçen yıl mart ayında tuvaletini babası öğrenmeden önce stoklamıştı. Düşünün biz hala o stoğu kullanıyoruz.
Parinas BuseUnyy yapışkanlı olanların bazıları kuruma yapıyor ama kapaklılarda olmuyor. Ters çevirerek saklayın
1Anneadayiiii BuseUnyy kız niye kurusun kurumaz al gitsin ben 2 aylık hamileyken evimize yakın markette indirimdeydi 48 paket almıştım mis gibi duruyorlar kartondan falan çıkarmadım dolabını düzenlerken ters şekilde koyucam çünkü ıslak mendillerin suyu altına inebiliyo ters koyarsan hep ıslak durur
BuseUnyy Seda3399 evet bi arkadaşım da kullanıyormuş çok memnun olduğunu söyledi bebeğinin cildi hassas olduğu için doğadan serisini kullanmış o da. kokusuz ve içeriği temizmiş
Talentedmom BuseUnyy bence saf su içeren ıslak mendilleri tercih edin losyon vs içerenler alerji ve pişik yapabilir