gurbette_bir_anne Melickaya 16 aylık bir oğlum var ismi Harun💙18 haftalık hamileyim detaylı ultrasonu bekliyorum 😊
Mervemerve6349 Bize de bakarmısınız lütfen 🥹 ? Cinsiyet için tahmininiz var mı ? Karından ultrason 6 haftalıktık burda . Şuan 8 haftalık henüz çok erken biliyorum ama çok merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻♥️
Pinnar7 30 haftalığız Aras oğlum geliyor🩵 en başından beri belli ismi hatta tepki bile veriyor artık ismine söyleye söyleyenkınışa konuşa hep 🙏
zeynep0112 Melickaya merhabaaa ilk gebeliğim 23+1 olduk Oğluşumun adını Demir koymaya karar verdik 🩵 sağlıkla gelsin bebişlerimiz🩵
Deleted33000 Melickaya bende ikinci oğlumu bekliyorum bide kızım var 29+4 üm adını da Eray koyacağım büyük oğlum koydu adını 💙💓💙
Esraerdgn95 @Melickaya 20+5 deyim bende oğluşumm için Alparslan ismini düşünmüştüm fakat son yıllarda o kadar çok konulmuş ki biraz hevesim kaçtı o yüzden. Baran veye Eymen isminlerinden birini koyacağım sanırım. 🤭☺️
ymryzc0 Melickaya Bizde 29+2 yiz Alperen oğlumun adı kavuşmayı bekliyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım <3
1Anneadayiiii Melickaya Aa bizimde oğluşumuz oluyo bizde yiğit ismine karar verdik 🥹😍 Sağlıkla kavuşalım inşallah adıyla yaşasınlar 💙🐣🥹
Melickaya 1Anneadayiiii amin inşallah sağlıkla gelsinler ne kadarlık peki sizin yiğit 😍 biz 20 haftalığız henüz