Efnann Hhh03 her hastanin tedavisine gore yaziyorlar aslinda iyi bir doktorsa guvenebilirsinz 2 düsugum var anomilili tedavi amacli verdi
Parinas Hhh03 devlet karşılıyor diye 🤦ama bana folidoceyi devlet doktoru verdi ilk. Folbiolü de aile hekimi yazmıştı
Hhh03 Parinas teşekkürler bilemedim yarım yarımmı içsem acaba daha ilacı almadım eczaneyede bi sorucam
Parinas Hhh03 şöyle yapabilirsiniz. Yarım için ama 2 günde 3 günde bir için. Kendinize rutin belirleyin
Hhh03 Parinas evet bende aynen öyle düşündüm şuan gebelik düşünmüyorum ocak ayında gebeliğim sonlandırıldı 20 haftalık kan değerlerim bi düzelsin istiyorum zaten ara ara kullanırım doktorum düşündüğüm ay kullanmam için başka bi ilaç önerdi onu kullanırım
Parinas Hhh03 başınız sağolsun ☹️ Rabbim tekrarını göstermesin inşallah 🤲🏼 evet doktorun verdiğiyle devam etmeniz daha mantıklı
Sizdenbirii1 Nurellaaaaaaa1212 perinatoloji doktorum bana bunu yazmış ama bende folidoce var diye almadım onu acaba bilerek mi yazdı bunu bilemedim şimdi bide kanda pıhtılaşma yatkınlık var bende bilerek mi verdi ki
Nurellaaaaaaa1212 Sizdenbirii1 bilerek vermiş olabilir canım kaç haftalıksın zaten 12. Haftaya kadar kullanılıyor al istersen