Pempisanne Kızlar merhaba öncelikle allah cümlemize evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inş kızlar doktorum 20.haftada git tetanoz yaptır dedi yarın 20+0 olacağım gidip vurulayım mı bir kaç gün. Daha bekleyeyim mi sizce siz ne zaman yaptırdınız 20+kaçta şimdiden tşkler ♥️😘
nergisog Pempisanne 22de yaptırdım. 4 şubatta. Hekim 25 şubata kadar gelmen gerekiyor demişti. 2. Dozu 19 martta yaptıracağım
Sedef-345 Pempisanne sağlık ocağımdaki hemşirem bana detaylı ultrasonundan sonra gel dedi 22. Haftaya falan denk geliyor
Seher22 Ilk aşıdan bahsedıyosun demı evet 20haftallıken vuruluyor ama saglık ocağına vurulacaksın bı gıtseydın knusssaydın ebenle
Pempisanne Seher22 evet ilk doz için beni 18 haftada çağırmıştı ebem ama doktorum 20.hadtada git dedi yarın 20+0 ilk doz için vaktıdır dimi
Pempisanne Sedef-345 bana 18.haftada gel denmişti ama doktorum 20.haftada git dedi yarın 20+0 olcam gidim dimi ilk doz için
Deletedmom325 Pempisanne ben de bugün gittim 19+3 üz. Ama geri gönderdi hemşire haftaya gel diye. Haftaya tekrar gidicem bakalım. 20 yi tam doldurman lazım dedi
2prenses_masal-oyku Deletedmom325 bana 24. Haftanın başında vurdular vurmaz olasılar 😂 kolum ağrıyıp duruyor ya🙄
Pempisanne Songlkaraduman 16 hafta tetanoz için erken dıyor biliyorum beni 18 çağırdılar doktorum 20. Haftada git dedi