kubra0209 Demet_yldz Evvahe Doğal ve Naturalive sitesinden aldım ben çoğu kozmetik ve temizlik ürünleri bakmanızı öneririm 🌸
10gamze Demet_yldz yves rocher yüz serumuma ve bakım kremine devam ettim güneş kremide aynı markanın temizli içerikli memnunum zaten doğum önceside kullanıyordum
Hamisbirisi1 Demet_yldz ben yüz nemlendiricisi olarak etatpur kullanıyorum. Caudalie yüz yıkama jeli aldım peeling gibi ürünleri hep böyle güncelledim
Janssue Demet_yldz Temiz içerikli olup olmadığını genelde @muhendisinoglu hesabından kontrol ediyorum
Demet_yldz Yüz için yada vucut için nemlendirici daha önce kullanmadım ama yüzüm acayip kuruyor doktor randevuma da on gün var daha
momy2025 Demet_yldz ben vücut için bepanthol’ün vücut nemlendiricisini almıştım memnun da kaldım, yüzüm için de kiehls markasının yüz nemlendiricisini almıştım memnunum içeriğinde hamilelerin kullanmaması gereken bir madde yoktu
plajterligi Demet_yldz bioderma atoderm cream, direk eczaneden aldım ben göbeğime de sürüyorum elime yüzüme de bunu kullanıyorum, gebelikten önce estee lauder kullanıyordum o da çok iyiydi ama içerik meselesinden dolayı bi süreliğine değiştirdim
kubra0209 Yaswinn ben de onu kullanıyordum ama içeriğinde petrol türevi maddeler var bu da zararlı maalesef
Yaswinn Demet_yldz güneş kremi kullanan birisi değilim ama gebelikte şartsa kullanıcam doktoruma sorucam haftaya
Melos006a Demet_yldz sebamed baby suya dayanıklı güneş kremini kullanıyorum ben geçen yazdan bu yana çok beyaz tenliyim ve cildim çok hassas o sebeple bu güneş kremini denemek için almıştım iyi ki de almışım yüze tutumunu emilimi ve koruması çok iyi
Demet_yldz Yaswinn bence şart değildir ama ilk gebeliğimde koronavirüse denk geldi dısarı cıkamadık edemedik suan artık bahar geldi haliyle yakıyo güneş temiz içerikli bişey bulursam alıyım dedm randevum gelince bende sormayı düşünüyorum gebelikte cilt daha hassas bir de
Aleffb Demet_yldz kızlar bende güneş kremi kullanmıyordum Ama cildim leke yaptı Mecbur hergün sebamed yada bioderma kullanıyorum
sweetmomyy Incıa güneş kremi öneririm, uygun fiyatlı temiz içerikli ürünler için rossmann alterra bakabilirsiniz