feynnur 1sen1ben1debebek ama burda söylediğiniz kadarıyla daha büyükse belki farklı bişeydir bende küçük küçük 5-6 tane var mercimek tanesinin yarısı kadar boyutu
1sen1ben1debebek feynnur benim de hemen hemen o boyutta 4 tane var 2 taneydi çoğaldılar temas edince.Doğum şeklini etkileyeceğini söyledi smear testi aldı bi sonraki geldiğinde bakalım dedi şüphelendirdi beni dedi tam iç kısımda olunca diye
feynnur 1sen1ben1debebek tam iç derken. Yani doktorlar farklı şey uygulamışlar ya ondan merak ettim neden böyle. Benim de alt bölge dudak kısımlarında en iç değil ama içine yakın
1sen1ben1debebek feynnur vajina girişinin hemen orda tam içeride değil o yüzden biraz sıkıntılı biraz daha dışa doğru olsa pek sorun olmayacaktı dedi
1sen1ben1debebek feynnur işte bende anlamadım spekulum ile açtılar fırçayla örnek aldılar içerden canımdan can gitti
feynnur 1sen1ben1debebek hmm benim de aynı aslında. Kötü düşünüp stres olmayın. Her şeyin bir çaresi var. Sonucu ben de merak ettim aynı durumda olduğum için.
feynnur 1sen1ben1debebek anladım benim gebeliğim haftası ileri doğumu tetiklemesin diye almamış olabilirler benden öyle düşünüyorum.
1sen1ben1debebek feynnur 2 haftaya yakın oldu testi sonucu daha çıkmadı ister istemez insanın psikolojisi yerle bir oluyor sana da geçmiş olsun canım bu arada ☺️