Deleted33000 Kızar dün gece eşime sinir oldum uyudum rüyamda eşimi takip ediyordum farklı bı mahallede evi varmış o mahalledeki herkes başka bı kadını onun karısı saniyormus o kadar gıcık oldum ki sabah eşimi bı güzel yumruklayarak uyandırdım ama hala içim sogumadi napsam geçer sizde böyle rüyalar görüyor musunuz 😂😂😂
Nursah2 Deleted33000 hahahh uğraşsın kız gönlünü almayı. bende uzun süre trip atıp rüyam yüzünden gönlümü almasını istemiştim. Ama hala aklıma geldikçe bir geriliyorum bak. Umarım akşam eli boş gelmez 😅😅
12betul Deleted33000 Ben hiç böyle rüyalar görmüyorum. Eşim görmüş bi sabah uyandı bana Serkan kim diyor 😅😅 Hayatımda da Serkan isimli kimseyi tanımadım önemsemedim önce meğerse ben Serkan diye biriyle görmüş 😅😅 Ben de bi kaç gün trip yemiştim
Ayse3434ay Deleted33000 bende görüyorum yemınle böyle şeyler lohusa depresyonuna erken girildi sanırım
12betul Deleted33000 almadım 😅 Kahkaha atıp dalga geçtim . Yakışıklımıydı bari falan diye sonra o da normale döndü 😅
Asudecikcik Boğ, bence hak etmiş 😂😂 bende geçen hafta gördüm ,hemde iş yerinden birini. Eşime kimi gördüğümü söylemedim ama seni parçalarım dedim
Deleted33000 Asudecikcik ayy tanıdık biri olsa daha zor olur doğru iyi yapmışsın isim vermemekle karpuz kabuğu misali😂😂😂😂
Deleted33000 Ayse3434ay bilmem valla lohusa depresyonu mu akşam sinir olup yattım o mu ama çok gıcık oldum
Ayse3434ay Deleted33000 bebek49 kız baba doğuma geldı o rüyalardan saçma sapan durumlardan çok zor çok 🤣
Elif4774 Deleted33000 Ben de bir kere eşimi öyle gördüm tüm gün trip attım zavallım ben ne yaptım diye etrafımda dönüyordu dedim bir daha rüyamda dahi aldatirsan seni piçaklarim
ozgesultan Deleted33000 ben de tugce diye biriyle gordum sonra hemen instagraminda tugce ismini arattim hic tugce yok kendim calip kendim oynuyorum oyle ahahahshdhd