Sinosanneoluyor2025 Talentedmom bünyeden bünyeye değişiyor denekki , kaç haftalıklarda kullandın canım
Talentedmom Sinosanneoluyor2025 ilk 3 aydı galiba enfeksiyon çok olmuştu bir kaç kez kullandım akşam yatarken bol su iç mutlaka
xEndless Sevilayyym sağlıkla gelsin ınsalah.. benım de halim yok hıc kafamı kaldıramıyorum biranda butun enerjim çekildi ara ara sancılarım oluyor
minegkaya Sinosanneoluyor2025 nası oldunuz geçti mi ishaliniz kaç gün sürdü neler yaptınız şimdi ben aynı durumdayım tahlil yapmadan idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık şase ve antibiyotik başlamıştı doktorum kullanmaya başladığımdan beri (2 gündür) ishalim malesef hemen ilacı kestik
minegkaya Sinosanneoluyor2025 benim 3.gün patates galeta kahve limon ne yaptıysam geçiremedim ya ilacı dün sabah bıraktım belki hala etkisi devam ediyodur
ddefnos Sinosanneoluyor2025 her ay 1 kere kullanıyorum nerdeyse enfeksiyon çıkıyor ama öyle bi sorun yasamadim hiç yediğiniz biseyle alakalı olabilir mk
Sinosanneoluyor2025 ddefnos yan etkilerinde yaziyo cnm , normalde o sululukta olmuyor ilaçtan sonra olmuştu, çoğu kişide de olmuş