Sinosanneoluyor2025 Merhaba arkadaşlar , idrar yolu enfeksiyonumdan dolayı dr’um tek kullanımlık monuŞase verdi.ertesi akşam yani 24 saat sonra Akşam ishal oldum ve sabah da var şuan , aynı durumu yaşayan var mi ? Nasıl geçirdiniz ?
xEndless Sinosanneoluyor2025 3 gunluk antibiyotik ve monorol kullandım bende ishal oldum extra birşey yapmadım bol su içiyorum benim vucudum mikrobu İshal yoluyla atıyor cunku biliyorum.. ama sizin dayanılmayacak gibiyse muz ,kefir haşlanmış patates tüketin iyi gelir
Sinosanneoluyor2025 xEndless Tmm cnm deneyeceğim . Ne kadar sürdü ishalin peki cnm ? Bi de kaç haftalıksın ?
xEndless Sinosanneoluyor2025 34+6 haftalığım 2 gundur vardı bugun de devam eder yarın biter sen kaç haftalıksın
Sevilayyym xEndless yaaa bizde 34+6 haftalığız biz de aynı durumdaydım enfeksiyondan dolayı manuel şase kullandım ve 3 4 gün sonrasında toparladım hatta bizde kabızlık ve basur problemi de vardı
xEndless Sinosanneoluyor2025 masallah.. Bol bol su iç kefir muz ye hem bebeğe de iyi gelir onlar 😊 zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın doğum zamanın gelmiş :)
deryakrgz Sinosanneoluyor2025 bende 16 haftalıkken kullandım evet ishal yapıyor benimki iki gün sürmüştü..
Sinosanneoluyor2025 xEndless Amin cnm MAAŞALLAH SUBHANALLAH bebeklerimize , ben tüp bebek annesiyim o yüzden çok takip ediyorum kendimi , sağlıkla kucağimiza alalım yavrularımızı Amin Amin Amin 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
xEndless Sevilayyym Geçmiş olsun 😊 ben şans eseri tahlil verince öğrendim enfeksiyon olduğunu bu arada cinsiyet ne😊 sancılarını vs oluyor mu
Ozlemerikci543450 Sinosanneoluyor2025 merhaba bende kullandım gebeliğin ilk haftalarında hatta böbrek kumu için içtikten sonra ishal oldum ama sonra geçti yani devamlı süregelmedi korkulacak bişey değil devamlı değilse
xEndless Sinosanneoluyor2025 Rabbim senı ve bekleyen herkesi sağ salim evladına kavuştursun inşallah canım
Ozlemerikci543450 Sinosanneoluyor2025 normal canım bana doktorum gece yatmadan kullan demişti ben kullandım yattım gece senin dediğin saatlerde bi sıkılmayla uyandım lavaboya gittim baya ishal olmuştum sabahta oldu ama gün içinde devam etmedi bende