Moomtoobee Kızlar sezeryan sonrası ayaklarda aşırı şişlik yaşayan varmi çok fena ayaklarım bacaklarım şişti ameliyattan sonra hamileyken odemim yoktu ayaklarımda falan nasıl geçer baktıkça acımaya başladı artık 😥aneztezinin etkisi mi bilemedim
babyandmom__ Moomtoobee Hemde öyle bir şişmişti ki 🤦🏻♀️ Doktorum bol kahve ve su içmemi söylemişti. Ödemi atmanın ve bağırsakları toparlamanın yöntemi buymuş. 1 hafta sonra geçmişti
1Anneadayiiii Moomtoobee bende 35+3 haftalık hamileyim şu an aşırı şişiyo ayaklarım çok rahatsız ediyo doğumdan sonra şiştiğini bilmiyordum ya bende sezeryan olacağım daha çok mu şişer acaba benimde 😒
ikibebelianne-M Moomtoobee ilk dogumdan sonra ozellikle taburcu olduktan sonra bende davul gibi olmuştum ayak parmaklarim şişliğin içinde kayboluyordu bol su ictim 1 haftada kademeli olarak duzeldi
Beryy Bana hastanede varis çorabı giydirdiler doktorum on gün çıkarma demişti uç dört gün taktım yetti
Burcuilker1 Moomtoobee benim de felaket şişmişti terlik ayağıma girmemişti öyle yere basıyordum artık davul gibi olmuştu birde kıştı çorap bile zor giymiştim bol su hafif yürüyüş falan kendiliğinden geçti ama 1 hafta sürmüştü 😶
Babyloadinggg Moomtoobee ben de çarşamba günü sezaryen doğum yaptı. Benimde ödemimim yoktu doğumdan sonra ayağım bacağım baya şişti. Bol su içiyorum bi kaç gündür baya azaldı ödem. Bi kaç haftaya tamamen geçer herhalde
ozzbsb Bende 14 gün önce doğum yaptım bende de ayakta ödem oldu aşırı şekilde. Bol su için, ve ayaklarınızı yüksek te tutun işe yarayacaktır 🙏🏻
Daisyy000 Moomtoobee 15 gün içinde kendi kendine geçti ama çok fazla su içmeniz lazım. İdrarla atarsınız