Ben 6sene sonra tüp bebekle hamile kaldım. Maddi gücümüz de orta düzeyde (kredi kartı falan filan)
Doktorun her randevusu 100dolar, ve eşim bağkurlu oldugu için (yeni iş yeri açtı 6-12ay dolmadan ilaçları da karşılamıyor) neyse kızlar kusura bakmayın uzun olacak.
Baya zorlandık bu süreçte çok şükür 14haftaya geldim hayırlısıyla
Bu kez FETAL DNA çıktı dedik yaptıralım bari,doktor 500dolar dedi biz 300dolara güvendiğimiz laboratuvarda verdik sonuçlar çıktı ama dediler ki tekrar kan almamız gerekiyor fetal fraksiyon oranı düşük(tam kapsamlı oldugu için tekrar bakılacak)Diğer esas Trizomı 13.18.21 iyi cıktı temiz çok şükür.Bende Doktora gonderdim dedim böyle bir şey yazdılar bana ,nedir bu böyle? Bana yazdıkı nerde yaptırdıysan oraya sor ben bir şey diyemem.çok üzüldüm ve ben çok güvenmiştim ona ,çok seviyordum rahattım,ama eşim asla gidemezsin dedi o adama.Zaten bu zamana kadar 10bin dolara yakın para gitti diyor,benim gücüm 500dolara yetmiyor 300e yetiyor ben yalnış bile yaptıysam onun bakması gerekiyordu.Bu şekilde Doktorla aramız bozuldu ((((ve ben şimdi doktor arıyorum