melimo 14+4 haftalıkken %70 erkek dendi.. bu sekılde öğrenip sonradan doktorun yanıldıgı goren oldumu erkek bebekte 🌸
Satii melimo evet canım bize ilk ama 80 kız olabilir dediler devlette sonra yine devlette başka doktor bacak arası göstertip bak erkek pipisi ddi özelde kız 100 %100 dedi aşla değişmez dedi
sadbut melimo ben kız denilirse bidaha değişmez diye biliyorum ama erkek değişebiliyormuş yadı kız dediyse kızdır yanlışlık olmaz ama erkek dediyse değişebilir diye duydum
Zeynepaydin63 melimo canım kardeşime dokuz ay erkek dediler hemde 2 doktor dedi devlet hastanesi ve özel hastanesinde sonra doğdu ve süpriz oldu kız doğdu
melimo sendekimsinnn 16 haftalıkken gittiğimde cinsiyeti kız mı demiştim dedi kız gibi gördü ama emin değil karnımda su azaldıgı ıcın emin olamadı bende bir daha gitmedim yarın devlete gideceğim
melimo sendekimsinnn malesef öğrenemedm su azlıgı için devlet hastaneside perinotolojiye yönlendirdi pazartesiye randevu aldım orada detaylı ultrasonla öğreneceğim inşallah🙏🏼
melimo Minik_49 perinatolojiye gittiğimde kendi kasılmalarımdan dolayı su azlıgı gorunmuş olabılecegını aslında suyumun yeterli oldugunu söyledi 20 güne inşallah bir kız bebeğim olacak