emineecemmk Özel hastane takipliyim ilk gebeliğimden tekrar oraya gideceğim ama malum fiyatlar coştu o yüzden bi süre devlet takipli olmak istiyorum. Özel hastaneye gitmek için en son kaç haftalık olmak gerekiyor bileniniz var mı?
Sedakrt emineecemmk ben tüm testlerimi devlette yaptırmıştım sanırım 5-6 aylıkken özel hastanemi seçip gitmeye başladım doktora
Merve-Beyto emineecemmk ben manavgatta oturuyorum normalde ailem Adanada. Adanada doğum yapcam diye doğum yapacağım doktora gittim. Böyle böyle şimdi manavgata dönmem gerek geldiğimde doğumu burda yapabilirmiyim dedim. Bir iki defa gelmen yeterli yaptırırım doğumu dedi. Maksat kaydın olsun hastahanede dedi
emineecemmk Sedakrt ben de ilk gebeliğimde öyle yaptım yine öyle yapacağım ama o zaman tüm kontrolleri özele gidiyordum geçenlerde kulaktan duyma belli bi hafta üstü kabul edilmiyor diye duydum o yüzden sormak istedim
evlatce-41 Hem özel hem devlete gidin sizde bende 36. Dayım kararsız oldugum için iki ay devlete gidiyorsam üçüncü ay özeldeki doktora gidiyorum ikiside takip ediyor😅artık son anda hangisine gidersem 🤷🏻♀️