sym_yc Birduamvar0 doktorumun asistanı ben testlere güvenmiyorum dedi yani belirsiz her şey Allah sevindirsin bu süreçteki herkesi Allah senden de razı olsun avuç içinde sakladığın tüm duaların sana nasip olsun🩷
sym_yc Birduamvar0 ikinci transferinden itibaren ya sen ya ben duhan suresi okuyalım her gün üç tane 15 gün boyunca olur mu kim duhan suresini 15 gün boyunca abdest alırda 3 kez art arda okursa o kişinin duası kabul oluyor ben bu zmana kadar ne için yaptıysam oldu inşaAllah bu defa da bu süreç içinde Rabbim kabul eder
Birduamvar0 sym_yc bence var güzel haberlerini bekliyoruzz inşAllah olur okuruz bende okucam allah razı olsun çok sağoll ne zamana olurum 2. Transferimi bilmiyorım hemen yapıyolar mı bekletiyolar mı hiç bilgim yok
Kukoss sym_yc insan suresi ve furkan suresi okunuyor ben oyle yaptim :) bunlarida yapin :) ozellikle insan suresi cocuk canlanana kadar sart
sym_yc Belki size abartı gelir ama benim için maneviyat çok önemli ruhun bedenin maneviyatlı olacak ki o bebek orada huzur bulsun naçizane düşüncem Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥺
Birduamvar0 sym_yc çok güzel düşüncen bende çok dua ederim her namazımın sonunda tek duamdır anne olmak.. aminnn aminn
sym_yc Birduamvar0 Allah tez zamanda kabul etsin dualarımızı başlayınca etiketle beni okumaya başlarım inşaAllah
Birduamvar0 sym_yc daha doktora bilgi vermedim benden kan testini ayrın 15. De yapmamı istedi ozaman konusucamm doktorla
Gizli_33 sym_yc sakın üzülmeyin geç tutunmuş olabilir ben 18 le öğrendim 3 gün sonra verdim 24 çıktı 2 gün arayla kan verdim 42 ye çıktı sonra 112 en son 329 çıktı kesesini de gördüm çok şükür