Birduamvar0 sym_yc trabzon eğitm arastırma hastanesi orda tüp bebek bölümü var bende 2 aşılama yaptım mecbur olumsuz oldu öyle geçebildik tüp bebeğe fiyatıda uygundu burada özele göre
sym_yc Birduamvar0 benim iki aşılama sonrası tüp bebek hakkım vardı devlette çam ve sakurada ama orası çok yoğun ve iki aşılama yapmak istemedim o yüzden özele gidiyorum ama özel veya devlet fark yok bunu biliyorum sadece iki aşılama ilacı ile vücudumu yormak istemedim fiyatta özelle aynı oluyordu
sym_yc Snaakc sende lütfen ayetel kürsi oku yavruna güçlenir o ayetler çok güçlü onu da güçlendirir ve korur
Birduamvar0 sym_yc 15 bin tüp bebeğe verdik çoğu ilacı zaten devlet karşılıyo ama diğer masraflar fln 5 bindir toplam 20 bin olmuştur. Siz ?
sym_yc Birduamvar0 ben istanbuldayım ve burada her şey çok daha pahalı ilaçları devlet karşılamıyor demişlerdi bana zaten o ilaçları eczane de bile bulamıyor insan benim size göre çok daha param gitti ama devlette de 150 bin giderdi
Birduamvar0 sym_yc yani devletin tüp bebeği karşılaması için belli kurallar var 3 senelik evlilik olunması gerekiyo 5 sene sigortalı 2 aşılama gibi gibi yoksa daha fazla ödeme cıkıyodu Allahtan bizim her şey kurala göre uygundu.
Birduamvar0 sym_yc benim işlemim bitti idrara sıkışık olmak çok zorladı beni sağlıklı bi şekilde tutunur inşAllah bebeğim🤲🏼💗 sen naptın cnm
sym_yc Birduamvar0 idrar beni zorlamadı Öğlen eve geldim şu an evde yürüyüş yapıyorum dinleniyorum nasıl hissediyorsun
Birduamvar0 sym_yc bende dinleniyorum uzanıyorum yürüyüş fazla yapmıyorum biraz tedirgin oluyorum. Olumlu olcak mı olmıcak mı onu düşünmeye başladım sürekli dua ediyorum elim hep karnımda🤭uğraşıldı diye heralde arada sancı giriyo kasık bölgeme sende durumlar ne