Mervebalemir Selam kızlarrr 29+2 deyim grip oldum burnum tıkalı ilacta kullanamıyorum alternatif tıptan önerebileceğiniz bir şey varmıdır😂 Başına gelip şunu yaptım iyi geldi diyenn önerilere full açığımmm nefes alamıyorumm cunku
Suna-34 Mervebalemir yarım limon bir kaşık bal sıcak su çok iyi geliyor sabah akşam içebilirsin geçmiş olsun 💐
OzgeSelcuk Mervebalemir öncelikle çok geçmiş olsun. Bende gribim üstüne üstelik doğumuma 25 gün var :( öksürük krizlerim çok fazla bende napıcam bilmiyorum. İki gündür hakiki zeytinyağın ıcıne karabiberi koyup ısıtıyorum havluyuda ütü ile ıslatıp göğsüme koyuyorum. Gece yatmadan sütle inciri kaynatıp sıcak içiyorum ve başıma soğanı kesip koyuyorum öyle uyumaya çalışıyorum. Dün gece de bunları uyguladım sabaha kadar ilk defa deliksiz uyudum. Şimdide aynısını yaptım bakalım nolacak
Krystal Mervebalemir Çaydanlıkta su kaynattim ben onun buharını tuttum yüzüme, burnuma tek o iyi gelmişti bana. Bol bol meyve, ıhlamur,sıcak süt iç. Allah şifalar versin cidden gebeyken zor. Ben sürünmüştüm nefes alamıyorum help diye 😬😬
Parinas Mervebalemir bu pazar günü grip oldum. Eklem yerlerim ağrıdı burnum aktı felaket falan neyse. Boğazımda gıdıklanma hissettim eyvah boğazıma iniyor dedim. Doğal elma sirkesiyle saat başı gidip gelip gargara yaptım pazartesi günü. Salı tamamen iyileşmiş ayaktaydım ☺️onun dışında sadece 2 kere ıhlamur çayı içtim. Öyle şifalı karışımlar yapmadım. Korona zamanı herkesin ciğerine inerken öksürükten mahvolurken ben pozitifi gördüğüm halde ayaktaydım. Elma sirkesi bir mucize gerçekten
Mervebalemir OzgeSelcuk sizede cok gecmiş olsunn inşallah bir an önce toparlarsınız 🫶🏻 bunlarıda deneyeceğim tesekkür ederim
-zhr-1 Geçmiş olsun öncelikle Bende aynı şekilde şiddetli gribim ılık su toz zencefil bal ve limon karıştırıp içiyorum biraz kendime geliyorum sende dene
Yildiz2023 Parinas gecmis olsun. Gebelikte ihlamur tehlikeli diye biliyorum yalniz icilmemesi gerekiyor
Parinas Yildiz2023 teşekkür ederim. bana doktor abartmadan içebilirsin dedi. Zencefile de aynı şekilde izin verdi. Ona da yasak diyenler var mesela. Ihlamur en masum olanlarından. Adaçayı ile karıştırmış olabilirsiniz belki. O sıkıntılı.
Parinas Şurada doktor anlatmış yasaklı olanları olmayanları nedenleriyle birlikte. Belki bilgilendirici olur