Gizemuy İyi akşamlar arkadaşlar, 7+2 yiz. Ankara Eryaman tarafındayım.Henüz bir doktor bulamadım. Batıkent Medical Park tan fiyat bilgisi aldım 80.000 TL civarı. Fiyatlar aşırı uçmuş. Tavsiyeniz varsa seve seve alırım💐🙏🏻
EsilaMelisa01-06 Gizemuy sincan koru hastanesinde merve hocaya takipliyim cokda memnunum doğumuna az kaldı 33 e gircem.
Krystal Gizemuy Cidden fiyatlar çok tuzlu ya ben acıdım devlet Hastanesi’ne gidiyorum o kadar para bayamayacağım.😂 Dikkat ettim bide özellikle Ankara’da çok pahalı özeller. Diğer şehirlerde 50-60 duydum bizde niye 80e kadar fırladı anlamadım 🙅🏻♀️
Krystal Cans__ Bende bu kafayla devlete baş vurdum 🤣o parayla bebeme neler neler alırım dedim 🤣valla yazık maksimum 2 gece için verilecek paraya..
EsilaMelisa01-06 nnisanannesiii ben 24 haftalikken paket aldım 33 bine aldım sade doğum için 28 29 bin demişlerdi yanlış hatrlamiyorsam benimki yarım pakete giriyor bu arada detayliyi falan yaptirmisdim başka hastanede şuan 33 haftaligim
Melissayda Sincan lokman hekim melike güler hoca takipliyim. Kasım ayında 39 bine almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum ama 50 bin rahat vardır