Womanmom15 Kızlar 1 ay 15 günluguz ama iligimi kemigimi somurdu resmen aşırı emmek istiyor gazi çıkıyor hem alttan hem üstten Cisli bez alıyorum kakasini da yapıyor işi gücü meme göğüslerim yara değil ama aciyor artik normal mi ve bu durum ne zaman düzelir
fairytale_ Womanmom15 normal canımm hem emmesi çok iyi buyur saglıklı bıt sekılde cogu bebek dedıgın sekıl. Hem bırde gazı varsada cok emmek ıstıyor olabılır emerken bebekler rahatlıyorlar
Womanmom15 minikbebegim06 ay valla bacım işeme zor gidiyorum bazen isemesini de unutuyorum mahvoldum 😂😂
Womanmom15 fairytale_ işte gazida çıkıyor en kötü gaziyla beraber kusuyorda mesela kusarken gene emicem diye uğraşıyor garip benimki 😂
fairytale_ Womanmom15 bizim doktorumuz şey demıstı gazı cıktıgına bakma bazen bebekler bütün gazı cıkaramıyormuşş zamanla oda bırıkıyormus karında bizimki oyleydi mesela yeninyeni azaldi gibi 4. Ayimizdayiz
fairytale_ Womanmom15 gaz damlası kullandım ilk basta ozel olan sap simplex kullandım bitkisel bazlı bisey en iyisi buymus guya ama bize fayda etmedi sonradan doktorumuz devletin yazdigi metsil gaz damlasini kullandim ve o ise yaradi halada devam ediyorum
Womanmom15 fairytale_ ya kimyon çayı diyen var ben rezeneyle karıştırıp içiyorum ama 2 gündür çok gazı oluyor bide direk bebeğe 1 çay kaşığı verende varmış direkt etki ediyormus ama ben cesaret edemiyorum doktorumuza bi sorucam aklınızda bulunsun sizinde
fairytale_ Womanmom15 ben doktoruma sordum ama kesinlikle cocuga vermemem gerektiğini soyledi rezene cayi feln. Kendin icebilirsin ama bebege verme demisti. Gaz damlasindan baska