Eszirm05 Kızlar Gebzede özelde doğum yapacaklar doğum fiyatları ne kadar acaba güncel fiyat bilginiz varmj
Aaaa9698 Gebze’de önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı bende daha yeni gebeliğimi öğrendim doktor ve hastane arayışındayım
Mor-kelebek @Eszirm05 Bende burada duraym şuan vm medikal kontrolluyum doğum paketi 80 bin dediler ama paket yapmadım şu anlık
balannesi41 Mor-kelebek ay ikisi de gördüğüm en değişik doktorlar. büşra doktor zaten hastaneden atılmış bi ara intihar etmiş evli sevgilisi için falan hastanede hemşire çok yakın arkadaşım anlatıyordu. Aman böyle tiplerden uzak durmak gerek benim ağzım yandı…
Mor-kelebek Htc03003 o doktora hiç gitmedim peki doğum için fiyat aldınız mı o hastane şuan yeni olduğu için çok temiz ve çalışanlar çok güleryüzlü geliyor
Htc03003 Mor-kelebek hastane tertemiz benim dogum teminatlı sigortam var ödeme yapmıyorum o yüzden ama arayınca fiyat bilgisi veriyorlar
Htc03003 Mor-kelebek büşra budak daha önce bah daydı ben ona gidiyordum sonra vm ye geçti o oraya geçince bende ayşenur hanıma gitmeye başladım ikiside güzel ilgili doktorlar
Htc03003 Mor-kelebek ben hastaneye çok yakın oturdugum için malesef gidemedim yürüyerek gidip geliyorum kontrollere eşim her zaman gelemiyor çünkü o yüzden aysenur hocaya geçtim😆
Eszirm05 Mor-kelebek yapmayın doğum paketi yarısı boşa gidiyor bende martta 70 bine aldım bir gün önce 50 binmiş çok arttırıyorlar fiyatı bende iptal ettim şimdi doğumu Büşra budak istiyorum bende Meryem topa gidiyorum aslında o doktoru herkes öneriyor
Mor-kelebek Htc03003 hayırlısı olsun inşallah bende belki Yuşa hocaya dönebilirim diyordum Ayşenur hocada aklımda kalsın 🌸 birde ben ilk dogumumuda eski Hastanesi’nde yapmıştım hospitaldi adı o zaman oradanda memnundum açıkçası hemşiresi falanda çok iyiydi
Mor-kelebek Eszirm05 Meryem hocada vm medicalde heralde ondanda memnun olanları duymuştum ama doğum paketi bana da mantıklı gelmiyor çünkü herkese farklı söyleniyor kimden ne koparırsa gibi
Mor-kelebek balannesi41 hastanede mi intihar etmiş orayı anlamadım ? Şahsi hayatını hiç bilmiyorum ilgisi güzel tane tane detaylı anlatıyor herşeyi bilmiyorum ya kafam karıştı şuan yorumunuza. Hastaneden kendi isteğiyle çıktığını biliyrdum ben
Zg6641 balannesi41 aa çok şaşırdım busraya hayırlısı artık doğumu o yaptıracak. Ama diğerinin hal ve hareketleri bnimde hoşuma gitmedi.
Mor-kelebek Aaaa9698 herhangi bir özel anlasmaniz varsa indirim olmuştur yada haftasına göre fiyat farkı oluyor