Asdfgf Kraft Kenya bebek arabası kullanan var mı memnun musunuz ? Birde Kenya modeli kendi içinde farklı modellere mi ayrılıyor bunu anlamadım Kenya, Kenya S, Kenya i-size, Kenya Pr diye ? Bunların birbirlerinden farkları nedir acaba ?
ddefnos Asdfgf bende henüz almadım merak ediyorum ama bu modeli çok beğeniyorum aşırı büyük değil ve sürüsü güzel gibi. Model bence şöyle çıktığı seneye göre isim vermişler sanki çünkü bazı modeller artık sitelerde yok yeni çıktığına farklı isim vermişler fark göremedim. Puset takılan bebek arabası istiyorum ama cokta büyük travel olmasın istiyorum bu model sanki küçük geliyor bana yorumları beklıyorum
Eliffdogn Asdfgf tokyo plusta tercih edebilirsiniz bizde geçen hafta civilden aldık henüz kullanmadık ama arabayı denedik sürüşü falan çok rahat zaten çok beğendiğimiz bir modeldi sizde düşünebilirsiniZ
Neferut Asdfgf Kenya bebek arabası kendime yaptığım en büyük iyilik olabilir. Tek parmakla kontrol ediyorsun tek tuşla kapanıyor yer kaplamıyor nerdeyse
aylisinannesi Asdfgf dogacak bebegimiz içşn aldık kenya modelini. Çevremde 2 arkadasımda kullanıp memnun olunca bilmedigim bir marka almak istemedim hemüz kullanmadık . Diger modellerle arasındaki farkı bende göremedim ebebekte indirimdeyken aldık☺️
Asdfgf ddefnos Dün baktım bende Civil’den oradaki kız kimisinin tutma yerinin uzadığını söyledi acaba fark bunlar mı ki bilmiyorum
FBilge Kenya s ve pr farkını bende sordum 3 fark söyledi biri kolu biri aşağı çevriliyor biri düz uzamıyor yani ikisisnde de ikinci yağmurluk tentesi üstündeki Pr de daha sıvı geçirmez galiba öyle ufak tefek farklar vardı ama aynı yani Pr yeni çıkmış galiba, bende Tokyo’yu daha çok beğendim gibi oturma ünitesi direk dönüyor önden arkaya doğru ordan beni aldı ve daha hafif galiba
FBilge Civil bebek arabası sitede fiyat farklıydı mağazada farklıydı bu arada internet fiyatı üzerinden vermesi gerekiyor bu arada onu iyice sorarsınız 2 3 bin oynuyor arada
Asdfgf FBilge civil den aldım canım ben inrernet fiyatıyla aynı fiyattı tokyo yoktu aldığımda malesef onu inceleyemedim o yüzden kenya aldım ama kutunun üzerinde s yada pr yazmıyo Kraft Kenya yazıyor hangi modelini aldım hiç bilmiyorum sadece biraz bebek arabası gözüme küçük geldi ama umarım öyle değildir
Asdfgf Neferut kurduk canım orda kraftın başka bi modeliyle yan yana bakmıştım ona göre baya küçük gelmişti gözüme ama kullananlar memnun galiba