nurmltli61 Kızlar biraz kendimi kötü hissediyorum halsizim bi üşüyorum bir terliyorum emzirsem bebeğime geçer dimi? Veya sağıp öyle versem
_biranneadayi nurmltli61 Sağsan da direkt emzirsen de aynı canım ama geçmez bebeğe korkma Çok fazla yüzünü yaklaştırma fazla öpme bulaşmaz Allahın izmiyle
Denizz43 nurmltli61 emzirebilirsin sadece nefesini ona doğru alıp verme nefesten veya ufak bi tükürükle bile bulaşabilir maske al emzirirken maske tak
Tatlisanne42 nurmltli61 bsy olmaz canım eğer ilaç içersen geçebilir belki sütüne geçmeyen ilaç icmelisin onun haricinde bsy olmaz emzirmekten maske tak geçmesini istemiyorsan
Lavin___ Sütten geçmez, ama yakın temasla solunum yoluyla geçebilir bu sebeple maskeyle emzirilmesi önerilir Geçmiş olsun 🌸
_biranneadayi nurmltli61 O ilaçları emzirirken içebiliyorsan da sorun yok canım. Korkma. Zaten öyle bir durum olsa ilacı yazarken sana söylerdi. Dedi mi bir süre emzirme diye?
nurmltli61 _biranneadayi yok demedi sezeryan ameliyat olduğum için biri parol biri kan ilacı diğeri antibiyotikti