Tugceeayo Kızlar bu cumartesi çatı muayenesine giricem parmakları içeride oynatıyor mu nasıl yapıyor çok acır diye korkuyorum ama sonuçta parmakta bir yere kadar ilerleyebilir cinsel ilişkide de o şekilde değil mi neden bu kadar acıtıyor ki o zaman
Talentedmom Tugceeayo çoğu insan abartıyor dayanılmayacak gibi değil zaten saniyelik oluyor çarşaf atıyor üzerine ordan bakıyor abartıldığı gibi acımıyor
ddefnos Tugceeayo Bence burda abartıldığı kadar bi durum değil vajinal muayene kadar acısı var iki parmağıyla bakıyor doktor sadece saniyelik bi olay
ayssss1 Tugceeayo çok kısa bir işlem kendini kasma rahat ol hemencecik bitiyor zaten sen o sıra bebeğini düşün doktoru unut öyle bir acılı işlem de değil zaten tamam hissediyorsun ama dayanılmayacak bir durum değil
DogaLina_ Tugceeayo kendini sikma cok cabuk olup bitiyo sikarsan daha cok hissediyosun. Parmaklarini dondurur gibi bi hareket yapiyo o biraz acitiyo ama olmasiyla bitmesi ayni anda oluyo
Smile0 Gebeliğim ilkinde böyle bir şey yaşamadım ama dün sancım olunca açıklık var mı diye kontrol ettiler o kadar canım yandı ki bağırdım. Belki yapan kişide önemlidir korkutmak istemem ama.