nur233 evlatce-41 36 haftalık olduk bebek kilosu az diye erken alabilirlermiş dua edelim birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah 🌸
-37- nur233 ne kader bebeğinizin kılosu benimde karın çevresi dar 36+4 oldum her hafta kontrole çağrılıyorum yarın gideceğim bi stres çöktü banada
Aysezey nur233 bebek kilosu az olunca neden alıyorlar acaba. Geçen hafta bi arkadaşımında o nedenden dolayı 36 da alındı çok merak ettim garipsedim de . Normalde beklenmesi gerekmezmi 🤔🌼
Smbemdy Aysezey kordon beslemedigi icin aliyorlar dogunca beslemek daha iyi olur diye.. anne karninda beslenme duruyor..
nur233 Aysezey anne karnında gelişmediği kilo almadığı için alıyorlar doğunca iyi beslensin kendine gelsin diye
Gulsahs 36+3 haftalığız karnım sertleşiyor bebek kemiklerime baskı yapıyor resmen bazen nefes alamıyorum öğlen çok hareket etmiyor bazen gece uyurken çok hareketli oluyor bebiş geçen hafta 2800 kiloydu haftaya kontrolüm var bakalım artık🥹
evlatce-41 zynpknt herşey hazır olunca beklemek daha da zorlaşıyor ya . Ben süreci az çok bildigim için heyecandan çok tedirginlik korku var 🥹
zynpknt evlatce-41 20.haftadan beri yatıyorum 16 hafta geçti şu 1 hafta geçmiyor cumartesi dikişler alıncak 4 ay yattım 1 hafta yatamıyorum resmen 🥹
Smbemdy evlatce-41 benim 4. Sezeryan olacak oncekiler de sezeryan oldugu icin küçüğüm 2.bucuk yasinda mecburi sezeryan.
Rafaelli evlatce-41 bazen canak boy musait olmuyor bence bu yuzden , ben ınternetdede gordun 4.100dan fazlası zor oluyor dıyorlar drlar
evlatce-41 zynpknt anladım bilgimde yok o konuda geçmiş olsun ama artık doğsada sıkıntı olmaz zaten kafanızı meşgul etmeyin korkutmayın kendinizi💐💐 sağlıkla gelir inşallah
zynpknt evlatce-41 tabi canım artık doğabilir ama dikişler varken biraz can acıtır o yüzden alınmasını 4 gözle bekliyorum ☺️ hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
evlatce-41 Smbemdy ayy dikkat edin ya sağlıgınız daha önemli 🥶☺️ aynı yerden ameliyat 4 den sonra çok riskliymiş karışmak gibi olmasın ama bağlatıyor doktorlar genelde 💐