Betulumcnmm Son 3 gündür göbeğim bacaklarım kaşınıyor afedersiniz uyuz gibi kaşınıyorum normal diyorlar ama sizde oldu mu özellikle karın bölgemde çatlayan yerlerimde daha fazla oluyor
gulanne_ Betulumcnmm normal olmayabilir bu haftalarda kolestaz başlayabiliyor mutlaka doktorunuza danışın safra asiti testi yapılıyor
Babyy_ Betulumcnmm aynısını yaşıyorum özellikle geceleri oluyor ve hiçbir çözümü yok çok çaresiz birşey ve daha 35.haftadayim napicam bilmiyorum ağlıyorum artık
dilekcorek21 Betulumcnmm aynısını yaşıyorum 35 haftadayım gebelik alerjisi pub dendi benimde senin gibi başlamıştı muhakkak doktoruna bildir durumu krem vs verir rahatlatır
Sizdenbirii1 El ve ayak bacak gibi yerleriniz kaşınıyorsa bide bu özellikle akşam artıyorsa bi karaciğer enzimlerine baktır canım
Betulumcnmm Sizdenbirii1 evet oralarda kaşınıyor 5 mayısta kontrolüm var en erken tarih o zaman e şimdi doktorlar da randevusuz almıyor
Betulumcnmm gulanne_ 1 hafta önce kan testlerimde hiçbir sorun çıkmadı ayın 5 inde kontörlum var kontorlden önce gitme şansım yok zaten hiçbir doktor randevusuz almıyor Randevu da en erken 5 Mayıs
gulanne_ Betulumcnmm tamam o zamana kadar takip edin kaşıntılar artıyor mu daha çok nerenizde o testi rutin yapmıyorlar şikayet üzerine yapmıştı doktorum
Betulumcnmm gulanne_ özellikle çatlak bölgemde karın yani bide bacaklarımda çatlayan yerlerimde ve kollarımda bazen pütür pütür oluyor
Betulumcnmm dilekcorek21 çok teşekkür ederim kontrolüm de söyleyeceğim olmadı o zamana kadar duramazsam acil kadın doğuma giderim