Leylasiva21 32+2 haftalık hamileyim geceden beri yanlarım o kadar ağrıyor ki ağlayacam hastaneye git diyen olacaktır küçük bi ilçedeyim ve hiçbir şey yapmadan eve gönderiyorlar bu kadar böbrek ağrısı çeken var mı
zynpknt Leylasiva21 enfeksiyon olabilir susuz kalmış olabilirsiniz bol bol su için acilde bi idrar bakarlar bence en azından idrarda yanma var deyin
Glr95 Leylasiva21 büyük tuvaletinizi yaptınız mı bazen bende de oluyor genelde büyük tuvalete o gün çıkmadıysam da yapıyor şişkinlik olduğu için
Leylasiva21 zynpknt ne ağrısı ayırt etmekte zor heryerim ağrıyor ve aşırı halsizim 16 haftalık hamileyken yere düştüm yürüyemiyordum gittim ultrason bile bakmadan eve gönderdiler Allah kimseyi bunların eline düşürmesin
zynpknt Leylasiva21 aminnn siz gidin çok halsizim idrarda yanma var falan deyin biraz abartın idrar kan enfeksiyon baksınlar bi kan idrar da alırlar heralde belirtileriniz enfeksiyon gibi
Glr95 Leylasiva21 bence endişelenecek bişey yoktur ama yine de tabi uzarsa tedbir amaçlı doktora gitmekte fayda var
Leylasiva21 Glr95 bugün iyiyim çok şükür ya dün nefesim kesiliyordu bide bebeğim ters oda ayrı baskı uyguluyor