Alvn3946 16 +4′teyiz bugün kontrolüm vardı sabah doktor bebeğimin mesanesi dolu olması gereken boş dendi öğlen bir daha bakıldı yine boş dendi 1 hafta sonra çağırdı başına böyle bir şey gelen oldu mu düzelir mi sonradan ya da net görmemiş olabilir mi
Buseenuur Alvn3946 bende 16 haftalıkken mesanesi boş yeni yapmış çişini bu yaramaz dedi sevdi doktorum. 12 haftadan beri idrarını yapıyor zaten bebekler panik olmayın
sadbut Alvn3946 problemin ne olduğunu anlayamadım kontrollerimde bazen mesane dolu oluyordu hatta ultrason sırasında bile işediğini Bizim gördük Eyim cis yapmıs olamazmıymıs
Alvn3946 Buseenuur çok panik oldum doktorda korkuttu baya beni inşallah bidahaki kontrolde herşey yolunda olur
cerengeredeli Alvn3946 merak etme öyledir. Detaylı ultrasona girince mesanesine baktı doktor doluydu 10 saniyeliğine başka yere kaydırdı cihazı tekrar baktığında bomboştu 😂 isemeseler sıkıntı oluyor
Alvn3946 sadbut şansıma doktorda öyle anlatıyodu endişelenmemek elde değil cihazıda bulanıktı beni rahatlatmak yerine daha çok korkutuyordu
sadbut Alvn3946 bence korkutma amaçlı söylememiştir çünkü mesanesinin boş olması bir problem değil Benim doktorum mesanesinin dolu olduğunu aramıştı bi süre izledi boşalıncada Böbreklerin çalıştığını buradan anlıyoruz çişini de yaptığına göre demek ki bir problem yok demişti yani bir problem olduğundan değil ama böbreklerin durumunu incelemek için belki dolu halini denk getirmek istiyordur