Alya05 cakirbebek Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bulantılarınız da hemen geçer
Hdyeycelll- Alya05 Bende 7 haftalığım 4. Haftada kese göründü 6. Haftada kalp atışını duyduk çok şükür ❤️
Hdyeycelll- Alya05 Normal ultrason da duyduk ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç alttan muayene olmadım keseyide ultrasonda gördük
Alya05 Xaza bende uyku hali var bide üşüme Bide canım herşey çekiyor 🤣🤣🤣 gebelikten öncede herşey çekerdi
susaMom_ Alya05 2. Gebeliğim sisteme göre 4+5 ama bana göre daha küçük 😅 geç döllenme olmuş olabilir kan verdim beta hcg 891 çıktı daha ultrason kontrolü yapılmadı öğreneli 4 gün oldu
Alya05 susaMom_ Benmde 3. Gebelik reglim 2 gün gecikmişti betam o zaman 616 çıktı. Dahada hiç bakmadım değerime
susaMom_ Alya05 benimde 4 gün gecikti 891di canım herkeste ve her gebelikte farklı oluyormuş bilmiyordum onu
nurssmom Alya05 benim 4+1 önceki gebeliklerimdede bulantı yaşamadım bundada yaşamam gibi geliyor ama bekleyip görücez
Semanur96- Tuba06_06 Tuba06_06 bende bugün 6+2 oldum. Son 3 gündür bulantılarım benimde başladı. Bugün sadece biraz iyiyim. 5+6 da keseyi görmüştü. Henüz kalp atışı için gitmedim. Yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah duyarız 😊
KaderAsel1 Alya05 ben 10 haftalık hamıleyım ben5 haftalıktım hamıle oldugumu öğrendım ama bulantım 6.haftadan itibaren aşırı oldu hala da çok var o yüzden düz yatma yan yat hep ve çubuk kraker ye bulantın oldukça
Alya05 KaderAsel1 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Benm henüz başlamadı bulantım. Başlarsa öyle yaparım