1boy1girlmom_ ArasMom__ evet doktor önerdi kendi doğumumu yaptıran doktor önerdi öksürmekten açılmıştı 5 sene önce doku oluşumunu hızlandıran bir yara kremi ama çok etkili bi günde kapandı dikişlerim çok şaşırmıştım
ArasMom__ 1boy1girlmom_ peki kaç günde tuttuğunu farkettin yani nasıl farkediliyordu dikişin tutulduğunu
Feriben ArasMom__ dogumdan sonra 4. Günde dikislerim acildi tekrar o gun dikislerim yenilendi ama makat kismina yakin yerdeki dikislerim tekrar acildi anlamadigim bir sekilde sadece yattigim halde acildi ben de kendi kendine kaynasin diye bekliyorum
ArasMom__ Feriben kötü olmuş umarım kendiliğinden iyileşir atmaya gerek kalmaz benimde ikinci dikişlerimin yarın dördüncü günü iyi tutmuş görünüyor daha ip bile görünmüyor umarım tutar ya
Mercaninci ArasMom__ iyileşme süreci daha hızlı oldu agrim yoktu güneş ışını da iyi geldi güneş olmazsa lamba da yapabilirsiniz gunde bi kaç kez pet yerinede bez kullandım pamuk lu
ArasMom__ Mercaninci ben bez pet kullanmıyorum artık sık iç çamaşır değiştiriyorum pet çok terletiyordu zaten çok hsfifledi kanama ve lekelenme kaç saatte bir anca oluyor
Sudnaz ArasMom__ ewet canım sızlıyordu ağrıyordu benim dikişlerimi yanlış dikmişlerdi yanlış eti birbirine dikmişlerdi uyuşturmadan o eti kesip tekrar diktiker ve ayrıyeten dikişimde açılmıştı Çok köttüydü
Sudnaz ArasMom__ ewet canım yanlış dikilmiş delik şeklinde dikilmişti kapanmıyordu bi türlü meger yanlış dikiş atılmış
susaMom_ ArasMom__ Canım dikişlerin üstüne oturmamaya çalış tuvalette çok ıkınma bebişi sürekli kucakta tutmamaya çalış en azından biraz daha toparlayabilmen lazım yoksa daha sıkıntı oluyor maalesef
ArasMom__ 1boy1girlmom_ ya birde enfeksiyoenum falan yok antibiyotikte kullanıyorum ama oram bugün kaşınıyor bugün dördüncü günüm dikişlerin. Henüz açılma atmada yok tuttuğu için mi kaşınıyor acaba
ArasMom__ 1boy1girlmom_ tuttuğunu nasıl fark edebiliyorsun?? Kusura bakma çok soru soruyorum korkuyorum diye 🥲
susaMom_ ArasMom__ ani hareketler yapma bazı insanın vücudu dikiş ipini kabul etmiyor dikiş ipin kendinden erimeliyse dökülme yapar zaten 20 gün sonra anca 1 tane dökülmüştü benimki de geç düzeliyordu
ArasMom__ susaMom_ tutması mı önemli acaba tutsa artık atmaz dimi bugün dördüncü günüm iyi görünüyor dikişlerim ama kaşınıyor sanki
susaMom_ ArasMom__ tutması önemli tabi kaşınıyorsa oturuyordur iyice iyileşmeye başlayınca da kaşınır iç dikişlerine kadar açıldı mı senin
ArasMom__ susaMom_ ya ben iç dikişleri hiç sormadım. İç dikişler nasıl ne tarafta bilmiyorum. Dikişim attı sadece atan dikişimi dikecek sandım ama öyle olmadı hepsini temziletip yeniden dikti iç dikişleri bilmiyorum
susaMom_ ArasMom__ Canım dikkatli ol işte bazen sezaryene daha kolay deneye başladım biz yine dikiliyoz ben anlamadım 😅
susaMom_ ArasMom__ o zamanlar bende aynı şeyi dedim 2. Doğumu sezaryen istiyorum çünkü doğumda ayılmalı bayılmalı oldu sezaryen olan arkadaşım 10 günde ayağa kalktı
1boy1girlmom_ ArasMom__ acısı hafiflemişti daha rahat yürümeye başlamıştım birde iki güne bir eşim kontrol etti saç kurutma makinesi ile kuruttu bide rif ile pansuman yaptık iki güne bir