ppmerlina Girlmama belki paranın içindedir haklısınız. Ayrı olarak kimse söylemedi o yüzden bedava zannettim 😀
sehnazz000 ppmerlina muayene 1600 tl doğum 43.500 doğum paketi 56 bin tl 9muayane + doğum Sivas Medicanada böyle
Nsibe ppmerlina bence pahalı ben özel hastanede oldum doktorum anlaştığı hastane varmış orayı söyledi bize 35 tl fiyat verdi biz şu an 30 bin ödedik doktorum önceden ameliyat ettiği için şu an bişey demedi paramız oluncada 5 bin ödenir
1kopek1bebek Eceunverkanra maşallah allah bağışlasın 🙏🏼 bende 30 yaşındayım ilk bebem olucak 😅 yok karşıdan malesef tüm güzel fotoğrafçılar karşıda 😅 gelirim dedi daha önce gelmedi galiba bu tarafa 😅 bi dahada gelmez zaten😂
Eceunverkanra 1kopek1bebek Hahahahah yaa😬 Bizim buralar oyle fizanda maalesef bilmeyen bir kez geldikten sonra gelmiyor gercekten 🙈 Cok haklilar valla bir sey diyemiyorum. Bu ara da cok gecmis olsun siz de siddetli hissetmissinizdir muhtemelen merkez ussune yakiniz
Saban_1996 Eskişehir Acıbadem’de vajinal doğum 51000 Epidural olursa 61830 sezaryen doğum 53830 yine Epidural olursa 61830. Bunlar tabii sadece doğum fiyatları doğum paketi değil yani muayeneler vs dahil değil. Benim doktorumda muayene ücreti de 2350.
lazkizi61_ Saban_1996 merhaba hamgi doktora gidiyosunuz bende eskişehir acıbademe mina inana gidiyorum
Eceunverkanra 1kopek1bebek Evet ben de oyle hala kendime gelemedim, cok hissettik korkuyoruz da uyuyamiyorum😞 Cok gecmis olsun🙏🏻 Allah beterinden korusun