Busrakird Eceunverkanra Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım😊 yok şuan Acıbadem internationala başladık bebişimizde ufak bi dudak yarığı var o yüzden orayı tercih ettik imkanlarından dolayı
busrademirerol ppmerlina bence çok uygun fiyat verilmiş 2024 yılında 2025 doğumu için tğm her şey içinde anlaşmam 100 bindi medicalpark grupları mayıs sonunda doğum var
ppmerlina busrademirerol bir çırpıda evladı kucağına al inşallah 🤲🏼 teşekkürler bitanem yorumun için 🙏🏼🌸
asemvekardesi Bursa hayat hastanesi 48.000 dedi paket için Yıldırım Doruk kamu personeli muayene ücreti almıyor anlaşması var doğum için de 33 bin di galiba
Kubrraa52 ppmerlina ben istanbul çakmak erdem hastanesine gidiyorum sezeryan olacagım gittiğim doktorda doğum paketi yok maalesef o yüzden sezeryan 35k spinal +7k diğer doktorlarda doğum paketi 45 binden başliyordu
ppmerlina Kubrraa52 sezeryan için ayrı para almaları çoook saçma. Bizimkinde normal de sezeryan da aynı
1kopek1bebek Eceunverkanra ayy bende aynıyım oda içi balon beni zaten çok korkutuyo kendim bişeyler yapacağım fotoğrafçı içinde görüştürmediler ay sonu değişicek ona göre görüşürsünüz dediler bekletiyorlar şimdi bizi. Boğazköydeyim ben evet siz nerdesiniz?
Eceunverkanra 1kopek1bebek Fotografciyla ben internet uzerinden iletisime gecmistim 1 ay once fiyatta aldim ama anlasmadim bekliyorum henuz ben de. Bahcesehirdeyim ben de merkezde oturuyorum☺️
Canansrcm ppmerlina biz İzmir Tınaztepe hastanesinde sadece doğum için 52 bin anlaştık fotoğrafçı oda süsleme dahil
ppmerlina Canansrcm hmm bizim doğum 50, süslemesi 5. Fotoğrafçı parası ayrı. Sağol bitanem hesaplıymış sizin de 🙏🏼
Zhrebb Batman özel yaşam hastanesinde paket yok.sezeryan 22 normal doğum 18 bin dediler muayne ücreti de 1200tl.eşim askeri personel olduğu için indirim oluyor.
Yogurtlupilav ppmerlina paket sormadım. Özel sağlık sigortam var. Doktor muayenelerinin %20 sini ödüyorum. Memorial ataşehirden sezaryen doğum için 98k₺ fiyat aldım. Acıbadem ataşehir aynı paket için 165k₺ teklif etti.
1kopek1bebek Eceunverkanra ne güzel aynı bölgeden biri ile tanışabilmekk 🐣 ben aslında bir fotoğrafçı buldum dışardan çok hoşuma gitti fiyatıda makul. Yani çoğu kişi aynı fiyatı veriyor zaten. Kabul ederlerse ilk tercihim olucak yoksa mecbur gelen kişi kimse kabul edicez