ppmerlina Kızlar merhaba aranızda bu sene doğuran/doğuracak olanlardan özel hastane tercih edenler var mı? Ücretleri ne kadar onu merak ediyorum mesela izmirde 10 muayene+doğum için 75 bin tl fiyat aldım bir hastaneden. Birkaç ahbabımız 100 bin civarına anlaşmış. Benimki ucuz mu pahalı mı anlamak istiyorum
Petrikor1 ppmerlina merhabalar. Ben Ankarada yaşıyorum Medical parktan 75 bine doğum paketi aldım. Doktor ünvanına göre bu fiyatlar değişiyor. Doçent 90 bindi. Aynı hastanede..
Demerve ppmerlina merhaba ben Ankarada fiyat araştırması yaptım, lif hospital doğum paketi 85k, güven hastanesi 90k. Prof hocalar olunca 120 leri görüyor
Eceunverkanra ppmerlina Merhaba, ben İstanbulda liv hospitalin hastanesine gidiyorum gittigim doktorun dogum paketi yoktu ama sezaryen icin anlastigimiz fiyat 60bin tl. Eger doktorunuza guveniyorsaniz ve icinde muayene, tahlillerde varsa iyi bir fiyat vermisler.
ppmerlina Eceunverkanra evet canım özel ekstrem durumların tahlilleri harici genel tüm tahliller de içinde 🙏🏼 teşekkürler cevabın için. Bana da hesaplı geldi şu an 🙏🏼
Lillith Eceunverkanra liv hospital ile ilgili bir soru sormuştum giden varsa fiyatları nedir gibisinden bana 160k gibi bir rakam söylemişti bir arkadaş. 60 bin gayet iyi
Efnan_Meva Eceunverkanra Merhaba hangi liv e gidiyorsunuz. Bende liv vadistanbul a gidiyorum,bizde paket aldık.
Eceunverkanra ppmerlina Yok Burak Hazine’nin eminim ucreti cok cok daha fazladir, liv hospital’in istinye hastanesine gidiyorum. Diger hastanelere nazaran fiyati daha uygun, evime yakin oldugu burayi tercih ediyorum
Eceunverkanra Lillith Hastanesinden hastanesine degisiyor sanirim. Ulustaki hastanenin fiyatini vermis olabilirler ya da vadi istanbul. Ben istinye liv hospital’e gidiyorum bahcesehirdeki o digerlerine nazaran daha uygun fiyatli.
hhaziran Lillith 24. Hafta itibariyle paket satın aldım. Vadi liv 120 bin, ulus 117 bin idi 24-28-32-34-36-38 hafta muayeneleri, nst, şeker yüklemesi, idrar tahlilleri, tam kan sayımı hepsi içinde fiyat
mavideniz9696 Lillith doğum paketi aldım Liv Hospital dan 140 bin tl. Hanımefendinin bahsettiği sadece doğum. Benim aldığım doğum paketinin içinde 12 muayene 12 kontrol doğum bütün kan tahlillerim bebeğin bütün tetkikleri testleri yenidoğan muayeneler detaylı ultrason her şey içinde 140 bin Liv Hospital vadi İstanbul a gidiyorum. Sadece doğum için 80 bin tl fiyat verildi ama içinde sadece doğum var
Sedset Ben de Bursa dan örnek vereyim 45 bin doğum ücreti muayeneler şuan 2 bin başlarda her ay gittiğimizi düşünürsek 20 falan da öyle tutsa işte her türlü aynı paralara denk geliyor tahliller nst ücretleri falan ayrı tabi bir de
ppmerlina Sedset bizimkinde normal muayene 1200 küsür. Bu arada pakette nst de var bizimkinde. 30.haftadan sonra belki haftada 3-4 gün nstye gireceksin o yüzden bizim paketimiz hesaplı dedi kadın 🤣🤣🤣 artık ne kadar doğruysa
ppmerlina Eceunverkanra ben de bi burak hazineyi biliyorum instasını da takip ediyorum eğer istanbulda olsaydım özele gideceksem ona giderdim 🥹🙏🏼
Busrakird Eceunverkanra merhaba liv de hangi doktora gidiyorsunuz biz Yusuf hocadan 76 bin fiyat aldık
Sedset ppmerlina evet ama 10 muayene yetmez bence zaten 8 aylık olana kadar işte en minimum 8 kere gidiyor insan her ay ben mesela 32 den sonra 2 haftada bir gitmeye başladım daha sonra şuan her hafta gidiyorum nst 450 TL her gittiğimde onu da istiyor vallahi 😅😅
yildizkaradag Eceunverkanra ben özel bir sigorta şirketinden Bahçeşehir liv için fiyat aldım 150 bin gibi bir rakam çıkardılar siz ne kadar fiyat aldınız acaba ?
Eceunverkanra ppmerlina Oturdugum yere cok uzak olmasaydi ben de tercih edebilirdim, oyle begenerek takip ettigim birkac doktor var. Ama onlarin ucretleri de biraz ucuk tabi.
ppmerlina Sedset ama dedi ki 10 gün içinde geldiğiniz diğer muayene ücretsiz. Mesela bugün gittim. 10 gün içinde gittiğim diğer muayene ücretsiz. Sence yine yetmez mi ya bana da az gibi geliyodu
NNewbabyy Sedset nst 450 ne ya kızım 2 yaşında ona gebeyken 80 TL mi neydi bu soygun yazık günah çok üzülüyorum bu fiyatlara