birdilektut15 Kızlar 9 nisan gece çatlatma iğnesi oldum 11 nisan öğlende aşılama oldum cumartesi ve pazar awox gebelik testi yaptım negatifti bugün yaptım pozitif oldu kan verdim 10.93 çıktı böyle yaşayan var mı
Nur8893 birdilektut15 aynı testleri yapmışsın ve başta negatif çıkmış canım etkisi geçmiş olabilir . Ama 2 gün sonra tekrar kan ver emin olmak için . Adet tarihin ne zaman
Eda9698 birdilektut15 Merhabalar galiba sizinle aynı durumu yaşıyorum bugün Ovitrellenin 10.günü aşılamanın 8. Günü kan testim 11.2 çıktı sizin süreciniz nasıl ilerledi iğne etkisi miymiş yoksa gerçekten gebelik oldu mu bana tecrübelerinizi yazabilir misiniz 🌸
birdilektut15 Eda9698 hamile kaldık hatta doğum yaptım bebeğim 7 aylık olcak nerdeyse canım 😊 inşallah seninkide gebeliktir
Eda9698 birdilektut15 oyy maşallah sağlıkla büyütün inşallah 😍 ben bugün tekrar beta verdiğimde 11.2 olan değerim 7.3 e düşmüştü biraz umudum kırıldı ama beklemeye devam edeceğim
birdilektut15 Eda9698 canım belki erkendir seninki benim 19 nisanda negatifti sonra ertesi gün pozitif oldu bekle bakalım inşallah
birdilektut15 Eda9698 allahım isteyen herkese nasip etsin çok zor süreçler bildiğim için o süreçler stres yapmayın lütfen allah her zaman yanımızda dualarım hep sizinle