Tugba_turk46 meryemefem aslaa beklemeyin bebeğinizini koruyan suyu biterse enfeksiyon kapma riski çok yüksek
Minnakpopus meryemefem nasıl yani hiç muayene falan etmedilermi bakmadılar mı ? Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz bebeğin hareketleri falan ?
meryemefem Cnhavva benimde yakınsan yatış yapmayalım dediler bende istemedim yarın doktora görüneceğim
Balbebek012 meryemefem geçmiş olsun peki ne dediler benim doktorum suyun gelirse nişan gelirse bebek hareketi hissetmezsen hemen gel demişti
meryemefem Minnakpopus muayene ettler nstde bakıldı ama bebek kalp atışı güzel sancında yok dediler serum yakıp yolladılar
tansugl37 Enfeksiyon için 24 saat beklesen bişey olmaz ama gelen su miktarına bağlı bebek susuz kalabilir risk alma derim
meryemefem tansugl37 bir su bardağı vardı gelen su ve tutammadım yani idrar sandım tutmaya çalıştım gelmeye devam etti
Elifcc meryemefem benim suyum gelince suni sancıyla doğuma aldılar ya su çok önemli bir durum hatta şuan ki doktorum su gelirse bana gelmeden hemen yakındaki hastaneye git önce açıklığına baksınlar dedi
Bilmesendeolur Cnhavva susuz nasıl durucak suyu komple geldiyse En geç iki üç saate kadar doğması lazım bebeğin