hayalperest2310 Çoğu kişi erkek demişti zaten 7 haftadan beri bugün 16 haftalık oldum cinsiyetimiz kesinleşti bir kızım vardı bir de oğlum oluyor cinsiyeti bilenler 🥰 @Eymenkuzusu @Elamomy @Sevdam74 @staRmama @1Ali
Yenibirannee hayalperest2310 sağlıcakla gelsin bu arkadaşlar banada tahminde bulundular sağolsunlar bende öğrenince yazcam 🌸☺️☺️
Yenibirannee hayalperest2310 ay maşallah bizde 11+1 haftaya gidicem bakalım tahminde bulunur herhalde 😂😂
hayalperest2310 Yenibirannee özelde yapabilirler de devlet demez ben bugün özele gidip öğrendim biraz da büyüsün istedim aslında netlik açısından 🥰
Mervemerve6349 Belirgin bir belirtisi oldu mü peki ? Canınızın istediği birşey ? Bulantılarınız felan ? Bende merak ediyorum cinsiyeti ama henüz 7+5 iz bugün 🙂. Hayırlısıyla gelsin bebişiniz inşallah 🙏🏻
hayalperest2310 Mervemerve6349 bol bol tuz turşu ekşi tüketiyorum hala öyle tatlı midemi bulandırıyor çikolata dahil ağzıma alamıyorum karnım sivri 😂😂(hurafelerden sayım ama tutmuş gibi )bebeğim sağ tarafta baştan beri hep sağda hissettim sürekli sağ kasık ağrım ve sırt ağrım vardı uyku orta düzeyde😄 kızımla aradaki fark ben kızımda yine tatlı yerdim bunda hiç yiyemiyorum kızım soldaydı bu sağda kızımda zerre ağrım olmadı bu baya ağrılı geçiyor
Ferda_97 hayalperest2310 Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻🩵 Sevdam ve elamomy kız dedi onların haricinde banada erkek dedi digerleri bakalım benimde bi kızım var birde erkek olursa inşaAllah hayırlısıyla sağlıklıca 🤲🏻🤲🏻 cuma günü öğrencem inşaAllah bende 🥰
hayalperest2310 Ferda_97 Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla inşallah bende merak ettim yazarsanız 🌸♥️
Mommynr hayalperest2310 bende 16. Haftandayım ve oğlum oluyor ☺️sanırım erkek senesi ,hayırla gelsinler 🧿☺️🙏🏻
hayalperest2310 Mommynr Aynn öyle hala devam ediyor geçmedi 😂😂dünde ögrenemem sandım bir hareketli içerde takla atıyordu öksürdüm olmadı karnıma vurdu olmadı en son yakaladı doktorumuz uygun pozisyonu 😂😂😂😂