Senanur07 Kızlar hamileliğimde çok mide bulantısı çekmedim sadece ilk zamanlar oluyordu ama geçti sonra. Şimdi 38 haftadayım hiçbirleyim yokken birden mide bulantısı geliyor sonra gidiyor. Doğum belirtisi mi acaba neden oluyor olabilir
Pnrshn Senanur07 ben de 39. Haftadayim 2 gündür regl agrisi gibi agrim arada artan sancilarim bir de mide bulantim var 🥹
Gulben45 Pnrshn merhaba bende 40 haftalık oldum regl olacak gibi ağrılarım var nst de sancılarım 40 50 lerde çıkıyor sizinde öyle mi
ezgiksp Pnrshn selamlar bende 39.haftadayım 2 gündür hafif ağrım var bugün biraz daha arttı ama dayanılmayacak gibi değil sancı dedikleri şey bu mu acaba
Pnrshn Gulben45 ben yurtdışındayım en son 36 haftalıkken ultrasona girdim. Burda nst yapmıyolarlar baska randevu da vermediler o yüzden ne yaşıyorum bilmiyorum 😅
Pnrshn ezgiksp tam emin değilim ben de anlayamıyorum 😅 Cumartesi günü ağrım vardı saat başı birden bastırıyordu elim ayağım boşalıyordu böyle galiba doğuruyorum dedim ama düzenli devam etmedi. Sanırım uzun süre düzenli gelmesi gerekiyor ve gittikce sıklaşıyormuş