NNour Cam sakurada kendı yada tanıdıg,yakını vs dogum yapan var mı ?neler yasadınız yada duydunuz?doguma erkek calısan,doktor vs giriyor mu?
NNour Melodibiri1 ziyaret dert değil de doğuma çalışan dahil erkek girsin istemiyorum o yüzden sordum
2cocuk2kopek NNour o imkansız canım onu devlet hastanesinde seçemiyorsun anlık denk geliyor doktor erkek olmasa ebe olur hemşir olur
Mrscavus Merhaba 2 ay önce sezeryan yaptım hafta sonuna denk geldi açıkçası hemşireler çok yoğunluktan çok geç geldiler doktor hiç kontrole gelmedi bebek kontrolleri kan alma vs işlemlerde çocuğu hazırlayın refakatçi getirsinler dedi devlet Hastanesi’nde sürekli aynı doktora gidemiyorsun o doktoru bidaha randevu bulmak imkansız erkek bı doktor sezeryanimi yaptı. Ameliyathane goturende çalışan erkekti ben çok bekledim serviste oda boşalmadigi için 9 da sezeryanim bitti 2 de odama gittim çocuğumda çocuk servisindeydi odaya geçtikten sonra kızımı yanima getirdiler
NNour Mrscavus uuuu cok badireli olmus ıkınızde iyisinizdir insaAllah şuan Rabbim bebişinizi sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eylesin size 🌸
NNour 2cocuk2kopek erkek ebe var mıymış gercekten? Bi duydum ama pekte inandırıcı gelmedi kime dedıysem kimse inanmadı😅
NNour 2cocuk2kopek kımse inanmıyor her duyan dıyor erkek ebe mı olurmus 😂 ama bende duydum birilerinden erkek ebeler varms cam sakurada dıye,tabı ılk duyusta garip geliyor ama ne yapalım varms yani😂 memnun muydunuz peki? Mahremiyet konusunda zorluk olmuyor mu
NNour 2cocuk2kopek o anda tbıkı öyle ama benım cıkana kadar aklımda olur sinirlerim bozulsjn istemiyorum 😂