Minonunannesi66 Kızlar bugün yumurta kontrolüm vardı ama doktorum bir tane net gördüğünü 8 9 cm kadar olduğunu söyledi perşembe gününe kadar femeraya devam et dedi sizce buyur mu yumurtalar ve bu durumda hamile kalan oldu mu
Sinem2604 Minonunannesi66 Ben femara +gonal f ve çatlatma iğnesiyle 2 kere gebelik yaşadım canım biri düşükle sonuçlandı kanımda pıhtılaşma yaşadı şuan da yeni hamileyim kan sulandırıcı iğneye başladım
Pamiramsi Minonunannesi66 bir ay kullandım ve çatlatma iğnesi oldum, o ay tutmadı canım ve sonra 2 ay hiç bir şey kullanmadım ne femera ne çatlatma iğnesi ve o ay oldu 😂 doktorum bir defa kullanmanın bile yumurtalıkları uyanacağını söylemişti ☺️ Allah güzel haberleri almanı nasip etsin inşallah
Zeynepzezee- Minonunannesi66 yani şöyle adet döngünüz nasıl bilmiyorum ama benim 33 gün gibiydi ortalama,Pcos var bende yumurta istenilen seviyeye 18. Gün gelmişti 19.fün çatlamıştı. Sizde de Pcos varsa biraz geç büyüyorlar maalesef ama Femara güzel ve kaliteli büyütüyor
Cnarrrr Ben kullanıyordum adetimin 3 cü gününden günde 2 defa olmakla 5 gün bende işe yarıyordu 2 tane falan folikul büyüyordu onunla hamile kaldım 8 aylık şu an ☺️☺️☺️
Cnarrrr Minonunannesi66 inşAllah düzenli kullanırsan tabii ki büyür ilacı kullanırken inanarak kullanmanızıda tavsiye ederim ☺️☺️🤲🏼🤲🏼🤲🏼