Mom_06 Nilayy95 peki evde erken gebelik testi yaptınız mı yaptıysanız adetinizden kaç gün önce yaptınız
Nilayy95 Mom_06 yaptım 7 gün kala hiç bi şey çıkmamıştı 6 gün kala ilk idrarımla yaptığımda flaş ile zor görünüyordu silik çizgi öyle gidip kan verdim zaten 18 çıktı
Mom_06 Nilayy95 gerçekten böyle şeyler duyduğumda çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederim bilgileriniz için🥰
Mom_06 miracsmom_ peki evde erken gebelik testi yaptınız mı yaptıysanız adetinizden kaç gün önce yaptınız
slmcnm2503 miracsmom_ sat 27 mart bat 24 nisan benim de testlerinizi ilk idrarla mı yaptınız bu arada hayırlısı olsun :)
miracsmom_ Mom_06 18 de yaptım kutuma çizgisi gibiydi awox 19 da kaset yaptım o da kuruma çizgiyi gibiydi loboquick 20 de yine awox yaptım bu sefer flaşsız gözle görülür çizgi vardı istersen sayfamda fotoları var
Kayra61 Ben bir gün önce 196 betayla öğrendim demekki 5 önce 40 felandı ikiye katlamaya göre hesaplarsak öğrenilebilir bence
miracsmom_ slmcnm2503 benimki ile aynı benimde sat 27 mart bat 24 şu an beta 71.62 son 3 gün kaldı 🥹🥹
slmcnm2503 miracsmom_ tamamdır çok teşekkür ederim 🙏 bende sabah deneyeceğim gün içinde yaptım ama herhangi bir çizgi yoktu :)