Lenam_03 NurYm yaa ne kadar şanslısınız bende devlet ve özele gidiyorum ikisi de olumsuz konuştu nasıl fark ediyor doktordan doktora sizi motive ediyor olmaları çok güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
sadbut gokcekocyigiit yaa tam 32 olduk 1980 geldi doktor gayet iyi dedi ama bana kucuk gibi geldi sanki🥹🥹🥹🥹
Elmasekeri1 sadbut benimde 29+3 de 1360di.paz. 32+1 olucaz kontrol var ama 2kg üzeri olmamıştır 3 haftada herkesin maş var bende şaşırdım bizimkiler minik olacak galiba 😊
Lenam_03 Happyka bizim 53 gün gözüküyor uygulamada bana hiç geçmiyor canım seni düşünemiyorum sona geldikçe zaman durdu sanki 😅
guneykeremsmom Lenam_03 33 haftalık hamileyim 2400 gram 47 cm ama doktor herşey yolunda dedi hani iri falan demedi bebeğime size neden öyle demiş anlamadım bence normal
Lenam_03 guneykeremsmom normal dediyse çok büyük bir sorun değildir diye düşünüyorum canım çünkü şeker falan çıkmadı bende
sadbut Elmasekeri1 29+da bizim 1460 dı yine iyi demisti doktor bana az gibi geliyolar gerci daha var zamanları🥰🌸