Sultankut MerveDurmazz devlete gidiyorsanız çok zor 12. Haftada söylemeleri özelde 16. Haftada söyledi onda bile baya uğraştı görmek için. Genel olarak 15-16 gibi söyleniyor
Fatmadmr37 MerveDurmazz ben bebeklerimde hep geç öğrendim göstermediler. İlk kızımı 18. Haftada öğrenmiştik. Şimdi de oğlumuz olacak 17. Haftada öğrendik.
Ecem_P MerveDurmazz 13 de gittim devlete belli olmaz dedi doktor dedi 16. Haftada bir daha gidicem bir hafta sonra bakalım
Kvsr46kvsr MerveDurmazz 16 da erkeğe benziyor demişti, 22 de kesin erkek dedi. Alışveriş yapıcam ama döner mi diye korkmuyor değilim 😅
MerveDurmazz Sultankut tüp bebek olduğumuz kendi doktoruma gidiyorum eğer göremezse özele de gidiyim bari
Ahsenmira Haftamda devlet tahminde bulundu (kız)sonra 20. Haftamda özelde kesin dedi dr’um (kız) 22. Haftada detaylıda tekrar sordum (kız) artık daha napalım 😂
deryakrgz MerveDurmazz 15+3 de kız denildi 16+0 da kız denildi ama ben yine de ayrıntılıyı ultrasonu bekliyorum 😂
RadyoaktifMom MerveDurmazz 11.hafta bugün kontrolde doktorum yüksek ihtimalle kız ama 12 de görüşürüz dedi :)
T2511- MerveDurmazz 13+0 da öğrendim kız dedi ama tam emin değilim cuma günü yeniden bakalım dedi doktorum