Senamstf Kızlar doğumuma daha var ama bir konsept belirleyip her şeyi ona göre sipariş vermek istiyorum. Bebeğim erkek sizce hangi model daha güzel ☺️
Senamstf Sizin de beğendiğiniz modeller varsa fikir olması açısından paylaşır mısınız ben şimdilik bunları buldum ☺️
Senamstf Sedset bende aslında en çok onu beğendim ama beğendiğim kapı süsleri de hep yeşil tonlarda o yüzden kararsız kalmıştım 🙈🥰
Senamstf Nibozog zynpknt Bende en çok o modeli beğendim aslında ama beğendiğim kapı süsleri hep yeşil tonlarda uyum sağlar mı acaba diye kararsız kalmıştım ☺️💙
Senamstf Ysmnzel sayfayı bilmiyorum araştırma yapmadım. ben modeli seçip yaşadığım şehirde güvendiğim bir yerden yaptıracağım. Nişanımda da öyle yaptırmıştım ☺️
Nibozog Senamstf aslında ben model ve renk yoğunluğu olarak 3 ü seçtim rengini yeşil istediğinizi söyleyebilirsiniz uyumlu olur.
Senamstf zynpknt gerekmiyor aslında ama ben çok kararsız ve takıntılı biriyim galiba 🙈 birçok hediyelik , kapı süsü , çikolata falan beğendim en azından hepsi uyumlu konsept olursa karar vermem daha kolay olur diye 🙈🥰